Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Mamy najprawdpodobniej pp, dwa kociaki zaczęły dzisiaj wymiotować.
Nie moge sie dodzwonić do Jopop. Może ktoś wie jak to jest z krwią ozdrowieńca albo szczepionego kota? Bardzo prosze o pomoc, znalazłam weta, który by nam to zrobił w Opolu, ale nie wiemy nawet jak...
Nie moge sie dodzwonić do Jopop. Może ktoś wie jak to jest z krwią ozdrowieńca albo szczepionego kota? Bardzo prosze o pomoc, znalazłam weta, który by nam to zrobił w Opolu, ale nie wiemy nawet jak...
@Freak pisze:Mam w domu fanty na Jokotowy bazarek, ale sama nie mogę ich wystawić, bo nie posiadam żądanej liczby postów. Czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać? Mogę zostawić w Boliłapce w przyszłym tygodniu np.
nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero
@Freak pisze:nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero
300
novena pisze:@Freak pisze:nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero
300
Nie do końca mam pewność ale czy to ograniczenie nie dotyczy Pchlego Targu?
Na bazarku chyba można wystawiać normalnie.
A za "jopopowe" mocne
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 687 gości