Dzień dobry!
Dla przerwania smutnego czekania na wieści o maleństwie, podam statystyki z Allegro: Bryś - 279 odsłon, Zosia - 92, Tajfun - 111, Falusia - 55, kociaki u Smarti - 493 (Bryś i kociaki są dłużej). Na Gumtree Bryś ma 76, Zosia - 50, Tajfun - 47, Falusia - 15, a kociaki 39. Na Allegro wszystkie kotki są wyróżnione, na początku listy jak się wpisze hasło "kot"

Na Gumtee właśnie spadły na drugą stronę, ale poczekam do niedzieli wieczór i wtedy je podbiję. Chętnie przyjmę sugestie dotyczące ogłaszania, może macie pomysł co jeszcze zrobić? Bo tak:
- Allegro, Gumtree, Tablica, Alegratka i wszystkie większe portale ogłoszeniowe są,
- wydarzenia na Facebooku są,
- kiedyś myślałem o gazecie, ale dałem ogłoszenie kotki z Darłowa w Echo Miasta i kotki z Dobrocina w Gazecie Wrocławskiej i było zero odzewu,
Mógłbym jeszcze:
- wydrukować trochę plakatów z Tajfunem czy Zosią (A3, kolor) - tylko gdzie wieszać? Może ktoś chciałby powiesić u siebie, to mógłbym wysłać,
- umieścić więcej ogłoszeń na różnych mało uczęszczanych portalach,
- uaktualnić ogłoszenia na koty.sos.pl.
Z ciekawych opcji które widziałem na forum, to jest chodzenie z adopcyjnymi kotami w do centrum handlowego (bardzo skuteczne, robią to w schronisku katowickim, mają stałe stoisko w soboty i chyba co tydzień jakiś kot idzie i to do dobrych domów, bo przecież nie wręczają tych kotów), oraz billboardy (PKDT obwiesiło bannerem całą kamienicę w centrum Gdańska, ale nie wiem czy to było skuteczne).
Oczywiście to tylko pomysły, chodzi o burzę mózgów. Any ideas?
Pozdrawiam serdecznie!
Adam