KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 19:39 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

O durnowata jam, to nie te kolczyki :oops:
Zaraz robię następne zdjęcie. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 22, 2011 19:45 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

A teraz?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 19:47 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Asiu, nie bądź taka. Nie wolno psuć zabawy.... ani bazarku.
To wybierzesz i dasz komuś w prezencie... na przykład córci... albo kotu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 19:52 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

:ok: za wywoławczą poproszę-może ktoś mnie przebije :mrgreen: Choć straszna pustka na bazarkach.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro cze 22, 2011 22:04 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Przypomnę nocnie :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw cze 23, 2011 11:19 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Do góry, Nero i Bryś czekają :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 23, 2011 13:01 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Bardzo przepraszamy za nieobecność i za wtręt.
Tak smutno, że kociątka ze Szczytna odchodzą [*]
Wiem, że bazarek powinien być wesoły i rozplotkowany, ale jakoś nie daję rady :(

Zaraz się uporządkujemy i rozłożymy towarek na bazarku.
Orajmy morze,kochani, cóż nam więcej pozostało :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 23, 2011 14:49 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Witam.Senna jakaś jestem :roll: Przypominam o zaznaczeniu mojej piątki.Wczoraj zalicytowałam :mrgreen: Idę spać :oops:

welina

Post » Czw cze 23, 2011 15:15 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Już zaznaczam.
Tak zwlekałam, bo mi głupio, bo uprawiam zdzieractwo z osób, które same w potrzebie :oops:

A co do kolczyków 13 oraz 31 - sprawdziłam, są dwie takie pary, to już niech sobie wiszą oddzielnie :mrgreen: .

Pozdrawiam wszystkich ciepło
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 23, 2011 15:25 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Nie ma co zwlekać,ani mieć oporów.Biorąc udział w bazarkach pomagamy swoim braciom mniejszym-tak to się mówi. :? A przy okazji mamy świecidełka :mrgreen: .

welina

Post » Czw cze 23, 2011 18:51 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Wyrzuce towar wieczorowa porą na ladę
:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 23, 2011 18:58 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

ASK@ pisze:Wyrzuce towar wieczorowa porą na ladę
:!: :!: :!:

Asiu brakuje tu Twojej poezji :mrgreen: .Idę podziergać.......limit na błyskotki wyczerpany :roll: Obrazek

welina

Post » Czw cze 23, 2011 19:07 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

mam załamkę :cry:
Ale jutro coś stworzę :mrgreen:
Próbujemy wyrwać małe koteczki ale nic z tego nie wychodzi.Ludzie są dziwni.Jak tak to ich nie chcą.A jak są chętni to chcą.Nawet adresu nie znamy.Migają się przed naszym przyjazdem i ew wyłapaniem.Ech, ten świa.
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 23, 2011 19:11 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

ASK@ pisze:mam załamkę :cry:
Próbujemy wyrwać małe koteczki ale nic z tego nie wychodzi.Ludzie są dziwni.Jak tak to ich nie chcą.A jak są chętni to chcą.Nawet adresu nie znamy.Migają się przed naszym przyjazdem i ew wyłapaniem.Ech, ten świa.

:ok: Trzymaj się.Maczek przeczytałam przez cytuj bom trochę ślepa :mrgreen:

welina

Post » Czw cze 23, 2011 19:16 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

welina pisze:
ASK@ pisze:mam załamkę :cry:

:ok: Trzymaj się.Maczek przeczytałam przez cytuj bom trochę ślepa :mrgreen:

Dzięki za trzymanki. Wybacz,zapomłam o tym twoim wzrokowym fakcie.
Ale to bazarek i nie chciałam za dużych smutasów wypisywać. Gdybyśmy wiedzieli gdzie są maluszki to już bym sobie poradziła.

A tak muszę ręcznie towar na ladę wykładać.

Nie wybrzydzać, brać, kupować
grosza proszę nie żałować :!:
piękny kolczyk każdej kobiecie urody doda
czy to panna,mężatka,leciwa czy młoda :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]