Kochani a ja chcę Was prosić o dobre myśli dla Pawełka.
Pawełek ma niestety chore nerki. Robiliśmy wyniki i niestety mocznik ma 101.527 / norma to 25.000-70.000/ a kreatyninę 2.742 / norma to 1.000-1.800/. Nie jest wiec wesoło...... Na razie przeszliśmy na karmę Royal Canin Renal dla kociaków z problemami nerkowymi i dostaje taki proszek ChitoFos do pozostałego jedzenia. Zobaczymy, mam nadzieję, ze wyniki trochę poprawimy.... Na razie zachowuje się normalnie, może tylko dużo pije i sika ale to najmniejszy problem... Żeby tylko nie było gorzej bo te choroby nerek mnie przerażają.....
Cypisku - czy Ty wiesz, że być może tym zabraniem go stamtąd uratowałaś mu życie? On biedny z tymi chorymi nerkami, bez leczenia, bez systematycznego karmienia nie dał by sobie długo rady... A to taki cudowny kociak

Może nawet to lato byłoby jego ostatnim..... Cieszę się że on jest już u mnie i razem możemy powalczyć o to jego zdrowie......
Ale kciuki zaciskajcie, zawsze się przydadzą. Kolejne wyniki będą robione na początku sierpnia....Mam nadzieję, ze będą lepsze.....