Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
suuuperr foty i koty![]()
![]()
![]()
zjadlabym normalnie![]()
a co najsmieszniejsze ze jak nie trzeba to koty same ladnie wchodza do kontenerka a jak trzeba do weta to wtedy nawet zlapac sie nie dadza zeby je do niego wlozyc
Petka pisze:Cześć Gromadko.
Odpoczywajcie tak dużo, aż się zmęczycie.
My tak robimy - potffory
sarra pisze:
suuuperr foty i koty![]()
![]()
![]()
zjadlabym normalnie![]()
a co najsmieszniejsze ze jak nie trzeba to koty same ladnie wchodza do kontenerka a jak trzeba do weta to wtedy nawet zlapac sie nie dadza zeby je do niego wlozyc
KOTEK1988 pisze:suuuperr foty i koty![]()
![]()
![]()
zjadlabym normalnie![]()
A to chyba wszystkie tak mają, moja kota jak miała jechać do weta to znikłapól godziny jej szukałam-gadzina wlazła do tapczanu,choć nigdy wcześniej tego nie robiła
![]()
Kociara82 pisze:Duffy, moja slicznotko kochana, choc, utule cie, pomiziam za wczorajszy stres, buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:Duffy, moja slicznotko kochana, choc, utule cie, pomiziam za wczorajszy stres, buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*
Taka biedna byłam i taka przerażona że mogłabym po powrocie do domu wszystko zjeśća Duża moją osobistą saszetką Siśka i mamę częstowała
musiałam jeszcze walczyć o moje jedzenie
KOTEK1988 pisze:no wkładanie do transporterka też do prostych nie należy-nagle mały kotek robi się duuuuży,łapki na boki...-i jak tu potfora wsadzić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 164 gości