CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 12, 2011 9:00 CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

Witam wszystkich wczoraj tj. 11.06.2011r wieczorem w Poznaniu, przy Starym Browarze, znalazłam czarngo kota z niewielkim białym krawatem. Kot korzysta z kuwety jest zadbany i przyjacielski. Zielone oczy, lśniąca czarna ścierść, niewielki biały kratat. Myślę, że ktoś może go szukać stąd to ogłoszenie, w tej chwili kot przebywa u mnie w mieszkaniu, jednak wkrótce będę musiała go odwiezć do schroniska. Także jeśli zaginął komuś kot, proszę o kontak pod nr telefonu: 519 194 696.

Kasia Poznań

Od: Nie cze 12, 2011 8:49

Post » Pon cze 13, 2011 17:20 Re: CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

do schroniska? tylko nie to, tam nie poradzi sobie...
jak długo możesz go zatrzymać u siebie?
masz jakieś zdjęcia?
zrobiłaś ogłoszenia? np. na facebooku, gumtree...?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw cze 23, 2011 15:24 Re: CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

Kocurek już w schronisku: http://schronisko.com/galeria.php?id=1453 , zdjęcia opublikowane na ich stronie. Mam nadzieję, że ktoś go szuka.

Kasia Poznań

Od: Nie cze 12, 2011 8:49

Post » Czw cze 23, 2011 15:33 Re: CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

Ktoś tu szukał rozpaczliwie kota o tym umaszczeniu, nie mogę znaleźć kto, ale wczoraj to było!
najszczesliwsza

Post » Czw cze 23, 2011 22:55 Re: CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

szkoda, że nie miał szansy dłużej poczekać w domu...
mam nadzieję, że poza oddaniem go do schroniska zrobisz mu jakieś ogłoszenia?
nie tylko w internecie, ale porozwieszane w okolicy, w lecznicach, gdzie się da.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw cze 23, 2011 23:36 Re: CZARNY KOT ZNALEZIONY W OKOLICY STAREGO BROWARU POZNAŃ.

najszczesliwsza pisze:Ktoś tu szukał rozpaczliwie kota o tym umaszczeniu, nie mogę znaleźć kto, ale wczoraj to było!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128735
Może o to ogłoszenie chodzi?
Przekopałam forum i znalazłam, ale to nie to :(
Kasia i Molly :)
Obrazek Obrazek

Szukam pilnie pracy w Poznaniu! :)

kasia90

Od: Nie gru 05, 2010 22:51