GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 8:22 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Zabierasz się z nami? Ale tam kąpać się można tylko w mocno zarośniętej rzeczce :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw cze 16, 2011 14:05 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

a pijawki są?? :D
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw cze 16, 2011 20:01 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

myrzapl pisze:a pijawki są?? :D

Jako główna atrakcja :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 16, 2011 20:06 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

o, to dobrze, bo byłam na hirudoterapii w Warszawie i zapłaciłam kupę kasy! A tak, to u Fanszety spa na wakancjach za jednym zamachem!! :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Czw cze 16, 2011 21:45 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

jaaana pisze:
myrzapl pisze:a pijawki są?? :D

Jako główna atrakcja :lol:

Yeeaauuu...yyy...tego... zapomniałam, że coś mi wypadło.. ten..żelazko...gaz włączoy...czy coś :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon cze 20, 2011 6:59 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

O pijawkach nie pisałam, bo nie chciałam tak na starcie zniechęcać. Ale Białowieża to sama natura. A to obejmuje: pijawki w mulistych miejscach, kleszcze w każdych chaszczach, komary po deszczach, myszy, jaszczurki, kuny w drewutni, lisia nora pod gankiem. A ludziska przyjeżdżają z całego świata, żeby tego doświadczyć. I zachwycone są, wstają rano, idą w puszcze i siedzą do zmierzchu. Ja tam ich średnio rozumiem, prawdę mówiąć od rezerwatu wolę spacer po parku pałacowym. I pająków się boję, to jak wariatka ciągle w kątach odkurzam. A tak poza tym, to spoko :wink:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Śro cze 22, 2011 9:57 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Jakoś chętni na wyjazd wymiękli :ryk: To zabiorę Maczka. Niech się dzieciak przejedzie, ogłady nabierze. A może jak go troszkę odizoluję od Szczurusia, to bardziej się zrobi proczłowieczy :mrgreen: Po powrocie obiecuję trochę fotek.

Fanszeta

Post » Czw cze 23, 2011 0:26 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Fanszeta pisze:Jakoś chętni na wyjazd wymiękli :ryk: To zabiorę Maczka. Niech się dzieciak przejedzie, ogłady nabierze. A może jak go troszkę odizoluję od Szczurusia, to bardziej się zrobi proczłowieczy :mrgreen: Po powrocie obiecuję trochę fotek.

Tylko nie zgub nam tam Maczka. :D Fotki poprosimy, bo już zapomniałam jak on wygląda. :wink:
Wakacyjne fotki Herbatnika też możnaby pooglądać. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw cze 23, 2011 10:12 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

tak tak, popieram wniosek przedmówcy :D
foty poprosimy, F O T Y :lol:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Czw cze 23, 2011 16:10 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

acha, jeszcze się pochwalę, że Dishdashek znalazł cudowny domek... państwo są w nim zakochani, jak powinni zresztą, bo on jest słodki jak cukierek :1luvu: pani wychowała się w domu z kotami, domek będzie niewychodzący i zapowiada się na bardzo bardzo dbający.
oddaję go w przyszły piątek (państwo wyjeżdżają w międzyczasie na kilka dni) i już mi się serce kraje...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Śro cze 29, 2011 7:36 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

No to szybko poszło z Dishdashkiem :D.
Udało mi się zrobić kilka zdjęć, ale wrzucę je wieczorem lub jutro. Herbatnik strasznie zmężniał. Wygląda (z kształtów) niczym żubr. Kark ma wielki. Zachowuje się jak król. Goni wszystkie koty z okolicy. Maczka jako tako tolerował, chyba głównie dzięki temu, że zawsze nadzorowałam ich kontakty i tłumaczyłam mu, że kotek jest malutki i mój, także nie wolno go zjadać :wink: .
Maczka nie zgubiłam, bo nie wychodził z domu. Głównie siedział w pokoju kominkowym, początkowo głównie pod kominkiem, bo czuł się tam najbezpieczniej. Na szczęście palenisko jest zamykane. Spał ze mną w nocy, bardzo grzecznie, na podusi, a rano sprawdzał co kwadrans, czy już otworzyłam oczy :mrgreen: . Fajnie było!!!!

Fanszeta

Post » Śro cze 29, 2011 12:37 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Chcę zobaczyć Herbatniczka Żubrowego!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro cze 29, 2011 14:07 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

jaaana pisze:Chcę zobaczyć Herbatniczka Żubrowego!

:!: :!: :!: :ok:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw cze 30, 2011 6:37 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Obrazek Obrazek Obrazek

Herbatnik Żubrowy w trzech odsłonach, z obróżką przeciw kleszczom i dzwoneczkiem przeciw łapaniu ptaszków :wink: .

Fanszeta

Post » Czw cze 30, 2011 6:44 Re: GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Obrazek Obrazek Obrazek

Herbatnik z Maczkiem i podczas opalania się - w stringach i pod krawatem, taki z niego elegant.

Fanszeta

[poprzednia][następna]