ja byłam lepsza- w dniu komunii jego syna stałam pod ich domem z chorym psem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lalka999 pisze:mpacz jak chcesz to moge jutro pojechac z Tobą, może jakoś pomoge? Jak tak to napisz mi smsa, bo ide na gryyyyla i dzisiaj juz mnie tu nie bedzie.
sabina skaza pisze:no to nasza mpacz78 ambitnie planuje iść na procesję widaćtak jak winera w zeszłym roku: ludzie lezą z kościoła z palmami a ona dobija się do domu kasprzyka z transporterem żeby otworzył gabinet bo w stoczni złapała kota na sterylkę
![]()
ja byłam lepsza- w dniu komunii jego syna stałam pod ich domem z chorym psemalbo w sylwestra z winerą spędziłam dzień na stawianiu kocich budek
po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny, może któraś pomoże
viewtopic.php?f=1&t=129359.
Ja kompletnie nie znam Gdyni. Potrzebny dobry weterynarz.
lalka999 pisze:TO NIE!! to sie przynajmniej dzisiaj zabawie.. pyszne kiełby, karkówka z sosem czosnkowym a do tego najwazniejsze![]()
![]()
Betbet pisze:cioteczki, dawać mi tu szybciutko treśc ogłoszenia, zdjęcia i namiary dla jakiegoś kota, podmienię wyróznione trójmiasto bo moja tymczasowiczka jedzie w sobotę do domu:)
sabina skaza pisze:po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny, może któraś pomoże
viewtopic.php?f=1&t=129359.
Ja kompletnie nie znam Gdyni. Potrzebny dobry weterynarz.
napisałam w tej sprawie:
"mój tel. 506-664-750. jestem z PKDT http://www.pkdt.pl zadzwoń- do mnie załatwię ci na nasz koszt RTG u dr Bandury w Gdyni, w razie czego też opiekę medyczną z hotelem u dr Kasprzyka. leczenie mogę poryć z mojego subkonta w Vivie.
jesteś wspaniała osobą- nie przeszłaś obojętnie obok tej istoty, a my obojętnie nie przechodzimy obok takich ludzi jak ty
w sumie podjęłam decyzje bez konsultacji z koordynatorką, ale trzeba szybko działać i wiem że marlena nigdy nie pozostała by obojętna wobec takiego problemu."
Marea pisze:Monia zrobiłam nową tablicę dla urwisa
http://tablica.pl/oferta/maly-urwis-szu ... D9RAW.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości