Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 20:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

no to nasza mpacz78 ambitnie planuje iść na procesję widać :lol: tak jak winera w zeszłym roku: ludzie lezą z kościoła z palmami a ona dobija się do domu kasprzyka z transporterem żeby otworzył gabinet bo w stoczni złapała kota na sterylkę :ryk:
ja byłam lepsza- w dniu komunii jego syna stałam pod ich domem z chorym psem :oops: albo w sylwestra z winerą spędziłam dzień na stawianiu kocich budek :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro cze 22, 2011 20:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

lalka999 pisze:mpacz jak chcesz to moge jutro pojechac z Tobą, może jakoś pomoge? Jak tak to napisz mi smsa, bo ide na gryyyyla i dzisiaj juz mnie tu nie bedzie.

Chyba nie trzeba, bo muszę łapać tu na witominie przed 8.00 a kotki i tak moz enie byc - to nie będe Cię fatygować...
potem jadę do Gda wypuścić inną kotkę, potem mam wizyty przedadopcyjne.
Miłego gryylowania - ja w sob. chyba pojadę na gryllowannie :mrgreen:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro cze 22, 2011 21:04 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:no to nasza mpacz78 ambitnie planuje iść na procesję widać :lol: tak jak winera w zeszłym roku: ludzie lezą z kościoła z palmami a ona dobija się do domu kasprzyka z transporterem żeby otworzył gabinet bo w stoczni złapała kota na sterylkę :ryk:
ja byłam lepsza- w dniu komunii jego syna stałam pod ich domem z chorym psem :oops: albo w sylwestra z winerą spędziłam dzień na stawianiu kocich budek :ok:

:ryk: Wet sam zaproponował, ja go nie zmuszałam pracować w święto :ryk:
Na procesję może mi nie starczyć czasu jutro to fakt :mrgreen:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro cze 22, 2011 21:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny, może któraś pomoże

viewtopic.php?f=1&t=129359.

Ja kompletnie nie znam Gdyni. Potrzebny dobry weterynarz.

napisałam w tej sprawie:
"mój tel. 506-664-750. jestem z PKDT www.pkdt.pl zadzwoń- do mnie załatwię ci na nasz koszt RTG u dr Bandury w Gdyni, w razie czego też opiekę medyczną z hotelem u dr Kasprzyka. leczenie mogę poryć z mojego subkonta w Vivie.
jesteś wspaniała osobą- nie przeszłaś obojętnie obok tej istoty, a my obojętnie nie przechodzimy obok takich ludzi jak ty :1luvu:
w sumie podjęłam decyzje bez konsultacji z koordynatorką, ale trzeba szybko działać i wiem że marlena nigdy nie pozostała by obojętna wobec takiego problemu."
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro cze 22, 2011 21:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

TO NIE!! to sie przynajmniej dzisiaj zabawie.. pyszne kiełby, karkówka z sosem czosnkowym a do tego najwazniejsze :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Śro cze 22, 2011 21:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

cioteczki, dawać mi tu szybciutko treśc ogłoszenia, zdjęcia i namiary dla jakiegoś kota, podmienię wyróznione trójmiasto bo moja tymczasowiczka jedzie w sobotę do domu:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro cze 22, 2011 21:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

lalka999 pisze:TO NIE!! to sie przynajmniej dzisiaj zabawie.. pyszne kiełby, karkówka z sosem czosnkowym a do tego najwazniejsze :piwa: :piwa: :piwa:

Zazdroszczę!
Nie myśl, że Twojej pomocy nie chę, ale nie mam serca Cię ciągnąć na Witomino o 7.30 po imprezie, tym bardziej, że kotka na którą poluję jest dość kapryśna, nie zawsze się zjawia na karmienie, a po 8.00 to już jest z nią doopa bo chodzi jeść do jednej pani co nie zastosuje się do moich wytywcznych i nażarta kotka będzie miała gdzieś moje akcje.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro cze 22, 2011 21:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Betbet pisze:cioteczki, dawać mi tu szybciutko treśc ogłoszenia, zdjęcia i namiary dla jakiegoś kota, podmienię wyróznione trójmiasto bo moja tymczasowiczka jedzie w sobotę do domu:)

Smoka dawaj!
http://allegro.pl/czarny-smoku-szuka-na ... ?source=oo

możesz taki tekst wstawić:
"Witam wszystkich,
Jestem 'Czarny Smoku' chciałem zgłosić tu, bo nie wie gdzie mam to zgłosić, że moja opiekunka nie ma dla mnie czasu !!!
Mówi, że ja tu jestem tylko na tymczasie, że musze znaleźć swój dom - taki na zawsze, bo tu zostać nie mogę.
Ja tam nie wiem, mi tu źle nie jest, bo są inne koty z niektórymi się bawię, ale ja najbardziej kocham ludzi, a moja opiekunka znika na całe dnie, wraca zmęczona, da jeść, sprzątnie kuwety, ale dla mnie nie ma czasu - a ja koniecznie musze codziennie opowiedzieć komuś wszystkie kocie historie, wymruczeć wszystkie kocie opowieści, a ona nie ma czasu ...

Ja przychodzę w nocy jak mi się przypomni, nawet o 4-5 rano, bo muszę opowiedzieć ważne kocie sprawy a ona zakrywa się kołdrą i mówi, że musi się wyspac do pracy...
A ja całe dnie nic nie robię tylko śpię i czekam na nią, a jej ciągle nie ma, alb jest w pracy, albo ratuje koty na mieście i dla mnienie ma czasu...

No to ja apeluję tutaj o dobry dom dla mnie, który będzie miał dla mnie trochę czasu - jestem młodziutkim kotkiem, nie mam jeszcze 3 miesięcy, szukam domu, który mnie pokocha bezgranicznie - umiem to odwazajemnić - gwarantuję - który zapewni mi opiekę do końca mojego kociego życia ( a mam zamiar żyć ze 20 lat).

Proszę tylko o przemyślane oferty bo wiem, że moja tymczasowa opiekunka choć nie ma dla mnie czasu to byle komu mnie nie odda, bo uratowała mi życie kiedy byłem malutki i chory - jedna pani u której się urodziłem, zadzwoniła do mojej tymczasowej opiekunki i powiedział, że ma przyjechac i zbrać mnie do uśpienia, bo nic ze mnie nie będzie, fakt byłem chory, nie miałem siły jeść, ciągle spałem... ale moja tymczasowa opiekunka karmiła mnie strzykawką, dawała lekarstwa, aż w końcu odzyskałem siły i teraz jestem bardzo energicznym kotkiem, który potrzebuje towarzystwa i zabaw.

Dzwońcie:
609 223 098
piszcie:
mpacz78@wp.pl"
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro cze 22, 2011 21:21 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Monia zrobiłam nową tablicę dla urwisa ;)
http://tablica.pl/oferta/maly-urwis-szu ... D9RAW.html
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro cze 22, 2011 21:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:
po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny, może któraś pomoże

viewtopic.php?f=1&t=129359.

Ja kompletnie nie znam Gdyni. Potrzebny dobry weterynarz.

napisałam w tej sprawie:
"mój tel. 506-664-750. jestem z PKDT http://www.pkdt.pl zadzwoń- do mnie załatwię ci na nasz koszt RTG u dr Bandury w Gdyni, w razie czego też opiekę medyczną z hotelem u dr Kasprzyka. leczenie mogę poryć z mojego subkonta w Vivie.
jesteś wspaniała osobą- nie przeszłaś obojętnie obok tej istoty, a my obojętnie nie przechodzimy obok takich ludzi jak ty :1luvu:
w sumie podjęłam decyzje bez konsultacji z koordynatorką, ale trzeba szybko działać i wiem że marlena nigdy nie pozostała by obojętna wobec takiego problemu."

Dziękuję za pomoc :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 22, 2011 21:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marea pisze:Monia zrobiłam nową tablicę dla urwisa ;)
http://tablica.pl/oferta/maly-urwis-szu ... D9RAW.html

Dzięki :1luvu:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro cze 22, 2011 21:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mpacz walnęłam smoka. jest rewelacyjnyyyyy!!!

co prawda zrobił się na trzeciej stronie jale jak wygasnie wyróżnienie to mu wykupię i wleci na 1:)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... gl=3851310
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Czw cze 23, 2011 6:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Betbet - Dziękuję :1luvu:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw cze 23, 2011 9:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Spoko... Kejti i tak będzie musiała mieć nowe trojmiasto.pl... ludzie mieli zabrać dziś o 12 sunię, ale ich matka odmówiła jednak pomocy przy psie gdy będa wyjeżdżać itp... więc Kejti nigdzie nie jedzie...

Najlepsze jest to, że zadzwoniła do mnie bez ich wiedzy i najpierw poinformowała mnie a potem ich...
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Czw cze 23, 2011 10:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Oj, to szkoda, że domek Kejti nie wypalił.

Za to mi łapanki się udały, Czarna co miała przyjść nie przyszła ale złapałam dwie inne ze stadka obok, są już na zabiegach, niestety wróciłam też z kolejnym tymczasem :roll: (kopnijcie mnie w dupę i zapiszcie na jakieś leczenie bo skończę jak villasowa), ale co ja miałam robić jak 3,5 mies. bura, przecudna, rozmruczana koteczka pchała mi się na ręce... miałam ją zostawić między samochodami na osiedlu, na zmarnowanie?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]