Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 16:07 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

MIKUŚ pisze:Witajcie to i może Ja sobie tu przycupnę. Tak sobie faniusio leżycie. Może się zmieszczę obok Was?

Śpiąca Sofisia

Obrazek

Ey Słodziaku :1luvu: Ty wyglądasz prawie tak jak ja,mmmrrraaauuu
Myszka

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 22, 2011 18:06 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Cześć Myszko. Jesteś też pręguską.
Moja Duża mówi że pręgusy są najładniejsze, bo najzwyklejsze. Ale szaleje też za łaciatymy, czarnymi i w ogóle jaki by kot nie był to od razu słyszę jej lamentowanie. O jaki on śliczny, oo...jaki on piękny, a kiedy mówi ooo.....jaka ona śliczna to od razu biegnę na kontrolę. Trzeba byc czujnym.
A mnie się podobaja generalnie wszystkie chłopaki i dziewczyny :1luvu:

Kochająca Was Sofinia
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 19:30 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Ma ktoś sposób na uciszenie kocura :evil: :evil: :evil:

Jej wina! Jak otworzy drzwi przestanę!
NIEWINNY Badyl
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 22, 2011 19:37 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Ma ktoś sposób na uciszenie kocura :evil: :evil: :evil:

Tak otworzyć drzwi :twisted: :twisted: :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro cze 22, 2011 19:56 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Popieram Badylka. Otworzyć drzwi.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Śro cze 22, 2011 19:58 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Jest wystarczająco stresująco bez tego dużego biało-czarnego, który czai się przy wyjściu z kanapy jak tutaj jest :oops:
Mroczek zza kanapy
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro cze 22, 2011 20:03 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mroczek, to ty czaj się zza kanapy.
Haker pomysłowy

Haker1

Post » Śro cze 22, 2011 20:27 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mój Badylek jest cudny :1luvu:
Wpuściłam go, wlazł na chwilę za kanapę, obwąchał co było, zaczął się ocierać i wyszedł z ogonem w górze!
Widać, że jest bardzo ciekawy nowego, ale nawet nie narusza zbytnio jego przestrzeni, nie syknął, wycofał się po kilkunastu sekundach :)

Pytanie: gentleman czy ciapa? :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro cze 22, 2011 20:42 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Mój Badylek jest cudny :1luvu:
Wpuściłam go, wlazł na chwilę za kanapę, obwąchał co było, zaczął się ocierać i wyszedł z ogonem w górze!
Widać, że jest bardzo ciekawy nowego, ale nawet nie narusza zbytnio jego przestrzeni, nie syknął, wycofał się po kilkunastu sekundach :)

Pytanie: gentleman czy ciapa? :ryk:

Kochane, dobre kocisko :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro cze 22, 2011 21:05 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku jaki ty jesteś odważny i kochany.
Haker podziwiający

Haker1

Post » Czw cze 23, 2011 9:17 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, Ty jesteś dżentelmen, w dodatku współczujący.
Szkoda, że jesteś tak daleko ode mnie :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 23, 2011 10:09 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Dzień dobry :kotek:
Dziękuję za wyrazy uznania :oops: Fasolko, na pewno byśmy się dogadali :oops:
Dzisiaj miałem pracowity poranek, marudziłem pod drzwiami, a kiedy Duża mnie wpuściła zaczepiałem Mroczka 8) Nawet sobie pogadaliśmy, ja miauczałem, a potem Mroczek miauczał i tak w kółko 8)
Ponieważ byłem miły i sympatyczny, to odważył się przy mnie wyjść zza kanapy do toalety. Chciałem mu pomóc zagrzebywać, ale Duża mnie trzymala :evil: I wyrzuciła z pokoju, niedobra! Leżę sobie na stołku w kuchni, sam :evil:
Badylek pełen wrażeń
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw cze 23, 2011 11:30 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, bardzo intensywnie żyjesz. Mnóstwo masz wrażeń. Wiesz, może nie pomagaj Mroczkowi zagrzebywać, da sobie chłopak radę.
Frania wcale nie zagrzebuje :oops: . Duża mówi, że tak pokazuje, czyj to domek i kuweta.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 23, 2011 11:50 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Ja tam wole sam po sobie zagrzebać.
U nas Pysia często nie zagrzebywała.
Ja i Javcia zawsze.
Haker

Haker1

Post » Czw cze 23, 2011 13:35 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Bo Pysia rządziła 8)
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]