Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
molly88 pisze:AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
za to ze jestem za uczciwa i nie sciagam mam wrzesien
kotx2 pisze:molly88 pisze:AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
to masz na pocieszenie mój ulubiony kawałek j.lo![]()
molly88 pisze:AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
AniaWrocław pisze:molly88 pisze:AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
Ja widać nie popłaca! Może nie przesadzaj z tą uczciwością
molly88 pisze:AniaWrocław pisze:molly88 pisze:AniaWrocław pisze:Molly! Jak tam egzamin? Chyba coś zdawałaś albo ja już w piętkę gonię?
Ja widać nie popłaca! Może nie przesadzaj z tą uczciwością
kiedy ja nie potrafie... nie potrafie sciagac widac to po mnie i wogole... no ale coz zrobic
kotx2 pisze:przyklejam
Kochani, z tego co wiem: Etiopia jakims cudem zaladowala sie z Mufkiem i Psica do pociagu, dojechala do Wrocka. Padala jej komorka jak pisalam ale moj TZ z nia pisal i wiem ze jakies cos zPsicy pobrali i wyniki maja byc do 7 dni, a Mufek mial o 17.00 umowiona endoskopie. Udalo mi sie zalatwic jej i zwierzakom nocleg u kolezanki mojej, wiec potem zadzwonie i zapytam jak sie miewaja. I dam znac.
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:przyklejam
Kochani, z tego co wiem: Etiopia jakims cudem zaladowala sie z Mufkiem i Psica do pociagu, dojechala do Wrocka. Padala jej komorka jak pisalam ale moj TZ z nia pisal i wiem ze jakies cos zPsicy pobrali i wyniki maja byc do 7 dni, a Mufek mial o 17.00 umowiona endoskopie. Udalo mi sie zalatwic jej i zwierzakom nocleg u kolezanki mojej, wiec potem zadzwonie i zapytam jak sie miewaja. I dam znac.
Bardzo proszę, coś nie mogę o niej przestać myśleć... Biedna ona i zwierzaki
molly88 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:przyklejam
Bardzo proszę, coś nie mogę o niej przestać myśleć... Biedna ona i zwierzaki
Ja mialam z nia kontakt o 15 kierowalam ją na jedzonko jak dojsc. I wlasnie tez wtedy padala jej komorka. Sprawdzalam wtedy jej pociag i miala o 23, ale jak widac nocuje we Wro i pewnie pojedzie rano.
Pozdróz mineła jej znośnie ogolnie do Wro. No i odtransportowałam ją na grunwald.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 201 gości