Szczeniaczek- sunia mix husky-sznaucer szuka domu

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 10:14 Szczeniaczek- sunia mix husky-sznaucer szuka domu

Sunia - połączenie huskiego ze sznaucerem szuka domu. Jest bardzo czysta,przyzwyczajona do ludzi i dzieci.

Oboje rodzice suni są przygarnięci bądź uratowani ze złych warunków, niestety tym razem zastrzyk antykoncepcyjny nie zadziałał... 4 maluchy znalazły domy, chętna na tę sunię rozmyśliła się w ostatniej chwili :( poinformowałam panią o możliwości sterylki suni za symboliczną cenę, co spotkało się z dużą aprobatą i zainteresowaniem z jej strony :)

kontakt w sprawie adopcji: 519823314

zdjęcia wstawię wieczorem, na razie zapraszam do innego ogłoszenia: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... unia,42398
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro cze 22, 2011 19:52 Re: Szczeniaczek- sunia mix husky-sznaucer szuka domu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09