cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 17:53 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Dziś na kociarnię dostarczyłam 55 l. Mam nadzieję że starczy na trochę dłużej niż poprzednie 50 l. Bo żwir idzie w tym momencie jak woda. 8O Dzień przed moim urlopem dostarczyłam 10 worków i po 11 dniach nie było już ani jednego. Z tego wniosek że 5 l dziennie koty zużywają. Jeżeli tak faktycznie jest to czyste bankructwo z tym żwirem ogłoszę :roll:

No ale cóż, koty sikać muszą, i proszę by dobrze przesiewac odchody :wink:
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 17:57 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No i zbieram kasę na szczepionki dla kociastych.
Do zaszczepinia są:
- Jagoda
- 3 maluchy u Martyny
- 4 maluchy u Eli
- Tasza
- Czika
- Mania
- Zuzia

Czyli na już potrzba 12 szczepionek 8O

To oznacza spore wydatki. No ale cóż koty muszą być szczepione :!:
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 20:53 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

koty dziś wymiziane po wieczornym dyżurze :)

troche pofociłam. wrzuce troche fotek czarnych kotek, ja ich dalej nie rozróżniam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

chyba przesadziłam z fotkami :D, tzn z ilością. ciezko zrobic jakies naprawde fajne zdjecia bo nie umiem ustawić w aparacie światła, i musze robić z lampą bo tam ciemno.

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Śro cze 22, 2011 21:59 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Skądże znowu. Kinga wstawiaj fotki kiedy tylko chcesz i ile chcesz. To ich reklama :ok:

A ze światłem to rzeczywiście racja. Ale już wkrótce będzie można pojedynczo z kociakami po kolei wychodzić na smyczy. Na razie mam smyczkę dla kociąt. Dostałam ją dziś w pracy od klienta :wink: Może wkrótce zakupimy dla dorosłych, by móc na trawce fotki pstrykać.
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 22:05 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

I tak mi się wydaje że przydałby się ktoś jeszcze do pomocy. Niby Nas jest parę osób, ale wciąż mało.
Może ma ktoś kogoś, kto chciałby pomóc w jakikolwiek sposób. Rodzina, znajomii, przyjaciele?
Poszukuję osób chętnych do współpracy, działania. :wink:
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 22:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

jejku, czarne cuda macie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 22, 2011 22:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Czy ktoś pamięta kiedy miało być spotkanie?

Kurczę nie pamiętam dokłądnie a nie chce mi się watku przeszukiwać :mrgreen:

I generalnie jednak odbędzie sie w Stonhangu. Musimy porozmawiać, poznac się i omówić parę spraw. Więc mój pomysł typu kręgielnia itp. odpada. Będzie zbyt dużo hałasu :roll:
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 22:26 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kociara82 pisze:jejku, czarne cuda macie :1luvu: :1luvu:

2 pannice : Czika i Tasza. :mrgreen:
Czarnulki są śliczne :lol:
MIKUŚ

Post » Śro cze 22, 2011 22:29 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

MIKUŚ pisze:Czy ktoś pamięta kiedy miało być spotkanie?

Kurczę nie pamiętam dokłądnie a nie chce mi się watku przeszukiwać :mrgreen:

I generalnie jednak odbędzie sie w Stonhangu. Musimy porozmawiać, poznac się i omówić parę spraw. Więc mój pomysł typu kręgielnia itp. odpada. Będzie zbyt dużo hałasu :roll:

wydaje mi sie że nie padła konkretna data, ale mogło mi coś umknąć ...

kingusiak

Post » Śro cze 22, 2011 22:32 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

proponowany byl termin 2 lipca...

czarne sa cudne, tajemnicze.... mam cholerna slabosc do czarnych :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 23, 2011 0:27 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

czasami w nocy mi sie bardzo nudzi heh

takie tam sobie zrobiłam, coś ala postery

Obrazek Obrazek

takie tematyczne lol ...

kingusiak

Post » Czw cze 23, 2011 7:37 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kingusiak, świetnie, że Ci się w nocy nudzi, bardzo fajne rzeczy z tego wynikają. Choćbym całe noce nie spała niewiele potrafię zrobić na kompie, dobrze, że coś w ogóle napiszę. Miło oko zawiesić na tym, co robisz. A fotki wspaniałe, zawsze na nie czekam. :!:

Cieszę się, że to spotkanie to jednak nie na kręgielni. W kręgle pewno byśmy nie grały a pogadać byłoby trudno. :lol:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw cze 23, 2011 9:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kinga świetny pomysł. Rozumię że to efekt pracy w fotoshopie?
Super. Coś innego :)
MIKUŚ

Post » Czw cze 23, 2011 9:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kociara82 pisze:proponowany byl termin 2 lipca...

czarne sa cudne, tajemnicze.... mam cholerna slabosc do czarnych :1luvu:

Dzięku Olu za przypomnienie.
:mrgreen:

Faktycznie też mi się wydawało że 2 lipca był wstępnym terminem, w związku z czym taki też pozostanie.
ZAPRASZAMY KAŻDEGO!!!
Zapraszamy na spotkanie kociarzy, którzy chcą porozmawiać, poznać się, miło spędzić czas :wink:

Lista chętnych: ...............
Wysyłam obecnie sms-y. Więc ostatecznie do niedzieli myślę że będziemy znać listę. :wink:
MIKUŚ

Post » Czw cze 23, 2011 9:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kingusiak - oczywiście zapraszamy :)
MIKUŚ

[poprzednia][następna]