Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
caminada pisze:a tak![]()
Regulamin wystaw FIFe 1.8.e
lrafal pisze:...2 tyg przed miała 126 kotów, mogę jedynie powiedzieć, że Sopot na teraz ma więcej
lrafal pisze:Rzadko się zdarza, że na 2 tyg przed wystawą jest już zgłoszone 150 kotów (i to nie tylko w Polsce)
Azirafal pisze:lrafal pisze:...2 tyg przed miała 126 kotów, mogę jedynie powiedzieć, że Sopot na teraz ma więcej
Wielkie dzięki. Właśnie o tej klasy informację bez wielkiego wgłębiania się w ilości ras i klas mi chodziło.lrafal pisze:Rzadko się zdarza, że na 2 tyg przed wystawą jest już zgłoszone 150 kotów (i to nie tylko w Polsce)
To może nadszedł czas na zasugerowanie władzom FIFe skrócenia terminu podanego w punkcie 1.8.e regulaminu wystawowego. Bo trochę to zalatuje martwym przepisem. Co gorsze jeśli ktoś chciałby się złośliwie przyczepić to ma do tego podstawę. Lepiej chyba zmienić przepis niż z całą premedytacją mieć go w …… (a tu sobie każdy wstawi to co uważa za stosowne).
anemar pisze:Hmm, chyba większości ludziom pracującym trochę ciężko wiedzieć co będą robić za dwa miesiące, zwłaszcza, ze jednak niektórzy pracują świątek piątek i niedziela, chyba, że założymy, ze wystaw są dla niepracujących hobbystów lub zawodowych hodowców. Pewnie, że dla organizatora lepiej wiedzieć wcześniej, ale życie dzisiaj jest szybkie trudno planować coś z wyprzeddzeniem
Ave pisze:trzeba się na czymś znać, mieć pewne doświadczenie żeby wygłaszać takie martwe poglądy
lrafal pisze:Rzadko się zdarza, że na 2 tyg przed wystawą jest już zgłoszone 150 kotów (i to nie tylko w Polsce)
lrafal pisze:Dla przykładu podam, wystawa w Olsztynie na 2 tyg przed miała 126 kotów
Go!Go! pisze:a kto pamięta jakąś ''krajówkę'' kocią w Polsce ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl, Gdańskie Lwy, Majestic-12 [Bot] i 2 gości