Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Dzisiaj jak wrócę do domu to idę spać, muszę odespać noc. Gromadkę jak mi nie pozwoli spać zamknę w łazience
ojoj![]()
To lepiej przyślij to towarzystwo do mnie
No nie wiem, Gromadka jak pojedyńczo nie może spać to daję radę ale jak w trójkę dają czadu to normalnie można się tylko załamaćw nocy co chwila sprawdzalam czy kuweta czysta bo co rusz któreś kopało, miska z wodą zwiedziła całą kuchnię ( wodę zmieniałam z 20 razy) miski z suchym pełne w końcu dałam im puszkę i zaczęło się zakopywanie........................myślałam że oszaleję
bozena640 pisze:Na chwileczkę wpadam się przywitać![]()
Duffy zaszczepiona, była biedulka taka przerażonaod vetki dostała na pocieszenie do domu saszetkę Royal Canin ultra LIGHT, która pannie bardzo zasmakowała. Pogoniła Siśka i Gabrynie od misek
bo oczywiście saszetką obdzieliłam całą Gromadkę
bozena640 pisze:Na chwileczkę wpadam się przywitać![]()
Duffy zaszczepiona, była biedulka taka przerażonaod vetki dostała na pocieszenie do domu saszetkę Royal Canin ultra LIGHT, która pannie bardzo zasmakowała. Pogoniła Siśka i Gabrynie od misek
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Na chwileczkę wpadam się przywitać![]()
Daj od piratka buzi duffy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Na chwileczkę wpadam się przywitać![]()
ojejkubiedna kocinka
![]()
ale ma juz z glowy na jakiś czas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 115 gości