Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 13:25 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Na koncie 12,00 i 15,00 od brązowobiali i ZL-Poznań (zapomniałam nick :oops: ) zaraz wylatuje do Plamka :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto cze 21, 2011 13:59 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Super, że już doszło :ok:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto cze 21, 2011 16:04 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

brązowobiali pisze:Super, że już doszło :ok:

Już nawet zdążyło wyjść :mrgreen:

jasdor

Post » Wto cze 21, 2011 16:06 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Kupiłam w pobliskim sklepie 16 jajek-niespodzianek, które zostały po wielkanocy (przecenione-takie podróby) Pani za lada nie pytała o nic, ale tak jakoś dziwnie na mnie patrzyła, jak spytałam, czy nie ma więcej :ryk:

jasdor

Post » Wto cze 21, 2011 16:34 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Kupiłam w pobliskim sklepie 16 jajek-niespodzianek, które zostały po wielkanocy (przecenione-takie podróby) Pani za lada nie pytała o nic, ale tak jakoś dziwnie na mnie patrzyła, jak spytałam, czy nie ma więcej :ryk:

jasdor,teroryzuje sklepy bo zabrakło jaj niespodzianek :mrgreen: Takie głupoty mi do głowy przyszły :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto cze 21, 2011 16:44 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Nie śmiać się :twisted: Ktoś jeszcze musi te jaja zjeść, żeby się do kapsułek dobrać :mrgreen:

jasdor

Post » Wto cze 21, 2011 17:00 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Nie śmiać się :twisted: Ktoś jeszcze musi te jaja zjeść, żeby się do kapsułek dobrać :mrgreen:

:lol: a reszta z jaj kto zjada i w środku wybiera najlepsze zabawki :?: :mrgreen: Nie mów jasdor że dajesz radę tyle zjeść :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto cze 21, 2011 17:02 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Mam już całą kolekcję jajkowych zabawek, którymi bawią się koty :mrgreen: a z jajkami jakoś sobie radzę. Przy mojej wadze wcale sie nie oszczędzam .

jasdor

Post » Wto cze 21, 2011 17:06 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Mam już całą kolekcję jajkowych zabawek, którymi bawią się koty :mrgreen: a z jajkami jakoś sobie radzę. Przy mojej wadze wcale sie nie oszczędzam .

A co będziesz się oszczędzać,przecież to bardzo delikatna cienka czekoladka :ok: To już wiemy czemu Twoje kotki mają gdzieś szydełkowe wyroby jak mają tonę dziecięcych zabaweczek :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro cze 22, 2011 9:54 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Jasdor,ja tak sobie wchodzę po cichutku na ten wąteczek,bo jak nieraz coś napiszesz,to się gęba sama śmieje :ryk: .
Jesteś po prostu NIESAMOWITA :D !
Przelew dotarł,pięknie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Czekoladki sobie nie żałuj,a co,ciężko pracujesz,migasz szydełeczkiem,to energia potrzebna :wink: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro cze 22, 2011 10:04 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

vip0 pisze:Jasdor,ja tak sobie wchodzę po cichutku na ten wąteczek,bo jak nieraz coś napiszesz,to się gęba sama śmieje :ryk: .
Czekoladki sobie nie żałuj,a co,ciężko pracujesz,migasz szydełeczkiem,to energia potrzebna :wink: .

vip0,ja też tak uważam że jasdor ma fajne poczucie humoru,rozluźniające przeponę :ryk: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro cze 22, 2011 10:06 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

vailet pisze:
vip0 pisze:Jasdor,ja tak sobie wchodzę po cichutku na ten wąteczek,bo jak nieraz coś napiszesz,to się gęba sama śmieje :ryk: .

vip0,ja też tak uważam że jasdor ma fajne poczucie humoru,rozluźniające przeponę :ryk: :mrgreen:

To też,jasne,ale wszystkie inne rzeczy też rozluźnia :D ...no i endorfiny pomaga produkować :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro cze 22, 2011 11:33 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Doszły zabaweczki :mrgreen: Są absolutnie genialne, sama chętnie bym się pobawiła :oops:

Dziękuję zwłaszcza, że mam wrażenie, że jest ich więcej niż zamawiałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

brązowobiali

Post » Czw cze 23, 2011 17:21 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Dzieciaki są zachwycone zabawkami :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kliknij aby powiększyć

W roli głównej Jeżyn i Jeżynka :mrgreen:

brązowobiali

Post » Czw cze 23, 2011 18:24 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Zachęcona kryptoreklamą za sprawą fotek Jeżynek w wątku genowefy :wink: , poproszę dwie biedrony i dwie myszki. Jedna mysz może być dziewczynką, tzn. mieć kokardkę. Kolory wg uznania.

I numer konta na priva.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]