Moderator: Moderatorzy
brązowobiali pisze:Super, że już doszło
jasdor pisze:Kupiłam w pobliskim sklepie 16 jajek-niespodzianek, które zostały po wielkanocy (przecenione-takie podróby) Pani za lada nie pytała o nic, ale tak jakoś dziwnie na mnie patrzyła, jak spytałam, czy nie ma więcej
jasdor pisze:Nie śmiać sięKtoś jeszcze musi te jaja zjeść, żeby się do kapsułek dobrać
jasdor pisze:Mam już całą kolekcję jajkowych zabawek, którymi bawią się kotya z jajkami jakoś sobie radzę. Przy mojej wadze wcale sie nie oszczędzam .
vip0 pisze:Jasdor,ja tak sobie wchodzę po cichutku na ten wąteczek,bo jak nieraz coś napiszesz,to się gęba sama śmieje.
Jesteś po prostu NIESAMOWITA!
Przelew dotarł,pięknie dziękujemy![]()
![]()
.
Czekoladki sobie nie żałuj,a co,ciężko pracujesz,migasz szydełeczkiem,to energia potrzebna.
vailet pisze:vip0 pisze:Jasdor,ja tak sobie wchodzę po cichutku na ten wąteczek,bo jak nieraz coś napiszesz,to się gęba sama śmieje.
Jesteś po prostu NIESAMOWITA!
Przelew dotarł,pięknie dziękujemy![]()
![]()
.
Czekoladki sobie nie żałuj,a co,ciężko pracujesz,migasz szydełeczkiem,to energia potrzebna.
vip0,ja też tak uważam że jasdor ma fajne poczucie humoru,rozluźniające przeponę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości