Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 6:27 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Załoooooga .... do wioseł :!:
Żebyśmy na mieliznę nie wjechali!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 21, 2011 8:22 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Załoga się melduje. :roll:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 21, 2011 13:47 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Tak to wygląda teraz:
FUNDUSZ BRYŚ
ZEBRANE :arrow: 340 zł
WYKORZYSTANE :arrow: 152 zł
ZOSTAŁO :arrow: 187 zł

Jeszcze nie wszystko wpłynęło.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 21, 2011 18:33 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dobry wieczór!

Zajrzałem co się dzieje na różnych portalach ogłoszeniowych.

Na Allegro nasz Kapitan ma 175 odsłon, na Tablica.pl 56, Gumtree 51, Ale.gratka 10, Kokosy 4. Z tym Allegro jest od piątku a reszta ogłoszeń od wczoraj, więc różnica jest zrozumiała. Zobaczymy jak to będzie się rozkręcać ;)

Tak z ciekawości:

Gibutkowa pisze:Tak to wygląda teraz:
FUNDUSZ BRYŚ
ZEBRANE :arrow: 340 zł
WYKORZYSTANE :arrow: 152 zł
ZOSTAŁO :arrow: 187 zł

Jeszcze nie wszystko wpłynęło.

to te ZEBRANE to już z tym co ma wpłynąć czy to co wpłynęło faktycznie? Ale tak czy siak cieszę się. Będzie następne Allegro cegiełkowe?

Aha, i jeszcze oświećcie mnie, bo było ale zapomniałem: czy Allegro pobiera opłaty od takich aukcji cegiełkowych?

Adam
aburacze

Post » Wto cze 21, 2011 18:36 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Te zebrane z tego co się orientuję to jeszcze bez tych co nie wpłynęły, bo Mru wpisuje to co na koncie. Czyli jeszcze coś powinno skapnąć dodatkowo.

Allegro pobiera opłatę ale to idzie z funduszu Kociej Skarbonki. Dlatego mamy limit na ilość wystawianych aukcji cegiełkowych w miesiącu, coby spokojnie pokryć z funduszy KS.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 21, 2011 18:40 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Gibutkowa pisze:Allegro pobiera opłatę ale to idzie z funduszu Kociej Skarbonki. Dlatego mamy limit na ilość wystawianych aukcji cegiełkowych w miesiącu, coby spokojnie pokryć z funduszy KS.

A, ok, jasne. Bardzo fajnie że jest taka możliwość (przypominam, że NALEŻY zagłosować na Kocią Skarbonkę na htttp://www.krakvet.pl/forum KONIECZNIE - czas tylko do końca czerwca!!!!).

Adam
aburacze

Post » Wto cze 21, 2011 18:42 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dziękuję wszystkim pomagającym w imieniu Brysia. :piwa:

horacy 7

Post » Wto cze 21, 2011 18:45 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

aburacze pisze:
Gibutkowa pisze:Allegro pobiera opłatę ale to idzie z funduszu Kociej Skarbonki. Dlatego mamy limit na ilość wystawianych aukcji cegiełkowych w miesiącu, coby spokojnie pokryć z funduszy KS.

A, ok, jasne. Bardzo fajnie że jest taka możliwość (przypominam, że NALEŻY zagłosować na Kocią Skarbonkę na htttp://www.krakvet.pl/forum KONIECZNIE - czas tylko do końca czerwca!!!!).

Adam

:mrgreen: dzięki :D
można też się przyłączyć jak ktoś chętny :piwa: 10zł miesięcznie to tylko 4 piwa mniej wypite ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 21, 2011 21:01 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Tamten link nie działa, ten powinien :wink:

Głosowanie na Kocią Skarbonkę

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Śro cze 22, 2011 5:49 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Załoga się melduje i próbuje ogarnąć obowiązki :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 22, 2011 7:57 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Obecna :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 22, 2011 8:14 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dzień dobry!

Też już się melduję w pracy (tzn. przy wiosłach, żaglach lub innym kabestanie, w ostateczności szorowanie pokładu lub wybieranie zęzy) :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Śro cze 22, 2011 9:47 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Jestem i ja.Bryś samopoczucie ma dobre lecz biegunka też jest niestety obecna.

horacy 7

Post » Śro cze 22, 2011 10:15 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

przepraszam,może nie doczytałam-czy Bryś dostaje coś "osłonowo" na żołądek? np.bakterie lacidofilne;ja zawsze przy problemach z wolnymi qpami daję Linex forte i wbrew temu, co niektórzy mówią,daje to dobre rezultaty bez użycia silniejszych środków;

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro cze 22, 2011 10:21 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Także podaję choć lakcid. 1/2 kapsułki rano i wieczorem. Moze on ma takze kokcydię? Skoro inne kociaki miały.
Ale antybiotyk podawany bez osłony to zagrożenie "stolcowe", grzybkiem...
Brysia umęczy problem kuwetkowy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]