Witaj ciociu Danusiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Miłeczko, pobaw się z nami![]()
Mamy dla Ciebie tuńczyka we własnym sosie, chcesz?
Oliwka z Koteczkami
kristinbb pisze:Drugi watek , który sobie zapisałam starannie i znaleźć nie mogę![]()
Chyba Bilobil mi potrzebny![]()
A teraz juz witam się ładnie
Kociara82 pisze:miaudobry slicznosciSkarbie, miauknij Duzym, by popytali gdzie sie da, czy ktos nie chcialby adoptowac kotenki czarnej, mega miziastej, mega ufnej, garnacej sie do czlowieka... W miejscu gdzie ze znajomymi dokarmiamy kotki, jest kotunia wlasnie taki wieeeeeeeelki miziak. Czarniusienka jak ty, ale nie ma nawet DT. Jest po sterylce, lapana byla wlasnie po to, bo byla kotna. Okazalo sie, ze w ostatniej chwili zdazyla na ciach, bo miala martwe, rozkladajace sie juz kocieta, nie urodzilaby sama prawdopodobnie.
Ona garnie sie do ludzia, chce sie miziac, nosic na rekach, krzyczy, jak chce by ktos dotrzymal jej towarzystwa, jest spokojna. Nie mozemy jej wypuscic na "wolnosc" bo zginie (2 kotki zostaly juz zadreczone na smierc przez dzieci z sasiednich podworek). Pozostale towarzystwo jest dzikie, moga zostac tam gdzie sa, ale ona absolutnie! Jest niesmowita, mruczy i mruczy....
Poszukuje dla niej chocby DT.
grajda pisze:Trzeba nieraz majtki przez głowę zakładać i wymyślać jakiś dt. Jak nie mogę pomóc potrzebującemu kotu , po prostu mam nieprzespane noce, itp. Zwykle wtedy wpadają mi pomysły do głowy.Tak było z czarną koteczką Modeliną.Tylko , że ona tego samego wieczoru co ją znalazłam już miała "obstukany" ds. Powodzenia!
Edytka1984 pisze:
witamy Dziewczynki miłe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 143 gości