Pętelko-serdecznie witam! Dziewuszki-bardzo,bardzo Wam dziękuję w imieniu swoim i Bianeczki! Mam nadzieję,że znajdzie sie dla niej ktoś,kto ją pokocha na zawsze!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Cześć dziewczęta. Pewnie, że domek się znajdzie i to najlepszy z najlepszych.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Jestem kochane!-15 minut temu wróciłam do domu Jak się wali -to na całego! Moja bardzo dobra znajoma(Ewa od kociaczków z Kretowin) ma straszny problem osobisty i musiałam z nią pobyć i wspomóc i radami i nie tylko.Teraz nie tylko Bianka siedzi mi w głowie,ale i jej syn,któremu pilnie trzeba pomóc! Mam nadzieję,że wszystko sie dobrze skończy,bo jeśli nie
Dostałam maila od jednej z forumowiczek,że byc może,gdy jej tymczaska pojedzie do DS-zaproponuje Biankę Pani z Gdańska-więc jest pierwszy sygnał
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dzięki kochane! Monia-witaj na wateczku Bianki-i w ogóle witaj Ja Ewcię traktuję jak młodszą siostrę-to kochana ,ciepła wrażliwa osoba-wierzcie mi,takim ludziom warto pomagać-nawet kosztem siebie! Sama ma ciężko,a jeszcze nad innymi sie lituje!
Dzięki Krystynko! -witaj na wąteczku Białej Księżniczki!