Moje 3 buraski w DS Sunshine

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 17:11 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Odświeżam..

Tomi
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jerry
Obrazek

Obrazek

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pon cze 20, 2011 17:44 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Jakież one już wielkie są 8O Sunshine, czy Ty przypadkiem kotów nie podmieniłaś? :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon cze 20, 2011 19:41 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

no jak widać z ryjka nic się nie zmieniły ale to są właśnie te (do niedawna) małe kuleczki :ryk:

Sunshine307

Post » Pon cze 20, 2011 20:01 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Pięknie dzieciaki wyrosły :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto cze 21, 2011 16:10 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

jejku 8O 8O 8O jacy oni piękni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a jak z ich zachowaniem?
Jerry troszkę "znormalniał"?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto cze 21, 2011 20:44 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Tomuś nadal odważny , teraz nawet nazywamy go "arystokratą" :ryk:
A Jerry nadal jest bojaźliwy, mnie się nie boi, zawsze przyjdzie i da się pogłaskać, w nocy i rano przychodzi do łóżka tulić się , ale do reszty domowników ma dystans (a nikt mu krzywdy nie zrobił wręcz przeciwnie) :(

ps. apropos - pozdrowionka od rodzinki no i kociastych :1luvu:

Sunshine307

Post » Wto cze 21, 2011 23:10 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

pozdrowienia wzajemnie dla wszystkich :1luvu:

widać takie różne już chłopaczki mają charakterki..ja też od maleńka mam kocice u których lekki świrek zupełnie nie wiadomo kiedy się wyhodował ... :roll: :oops:

ale jak Jerry bojażliwy to przynajmniej bezpieczny-nigdy mu nie przyjdzie do makówki np uciekać do ogródka..

a Tomuś rzeczywiście wygląda jak arystokrata-przepiękny jest..zresztą obaj :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

czy mnie się wydaje czy Tomusiowi coś jest w prawe oczko?
bo ma takie przymrużone na wszystkich zdjęciach?

a noseczek jaki słodki i łapusie takie czyściutkie-różowiutkie :1luvu:

a Jerry ma taki fafuśny pysio-widać że to flimonek jest :ryk: :ryk: :ryk:

obwódki na noseczkach mają prześliczne :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro cze 22, 2011 10:23 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Oj to są czyściochy :D ale Tomuś serenady rano piękne śpiewa tylko zawsze wszystkich tym budzi :P
A co do oczka to nic mu nie jest.. właśnie też się zastanawiam co on tak na tych zdjęciach ma je przymrużone, teraz już wiem , że on zawsze pozuje do zdjęć po tzw przebudzeniu :P bo to leniuch jest wielki i każda pora dla niego jest dobra na drzemkę :D dobrze, że wogóle raczył spojrzeć w obiektyw aparatu :ryk: bo czasem jak o coś rzuci fochem to pół dnia chodzi obrażony :P co on to nie jest :D taki panicz z niego ojjj 8O :smiech3:
A pierwsze moje słowa jak do domu wchodzę a kociaki podbiegają to : misiaki (?) :spin2: i tak się przyjęło :D

Sunshine307

Post » Śro cze 22, 2011 12:01 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

..bo to takie słodziutkie misiaki są :D :kotek: :kotek: :1luvu:

Sunshine-wiem co przeżywasz-mój Smartek wygląda identycznie i też z niego paniczyk że hej-obrażalski-przytulić nie można-a śpioch straszny..oni chyba wiedzą że ta ich uroda usprawiedliwia każde zachowanie,nawet najbardziej wredne :twisted: :ryk:

smarti

Post » Czw cze 23, 2011 21:58 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

no co do tej ich urody to muszę przyznać Ci rację :P urodą nie grzeszą, leczy zachowaniem (czasami) :D oczywiście jak śpią to są taaaaakie grzeczne :lol:
A niewiem czy to dobrze ale oni strasznie się przyzwyczaili spać ze mną w łóżku , czasem w nocy idą do swojego posłanka, ale to dopiero w połowie dobrego mojego snu :D

Jestem skłonna nawet powiedzieć, że moje misiaki podobne są troszkę do Zuzi :) Tomuś - zachowaniem i spojrzeniem a Jerry futerkiem i tym jego mizianiem się :P

Sunshine307

Post » Czw cze 23, 2011 22:19 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

ja też porównuję nawet tymczaski do swojej ukochanej Pusi-była zresztą bardzo podobna do Twojej Zuzi :D :1luvu:

a nasze koty też z nami śpią od zawsze -teraz to jest Carlito i Bella,bo cała reszta rezydentów -Durian,Plasia,Smartek i Kropka zostają na dole-tam jest ich królestwo-ja już nawet nie wyobrażam sobie spania bez kota :roll:

patrz,jakie to niesamowite-jak byłaś u nas to jeszcze Czarunia i Pusia były szczęśliwe-teraz ich już nie ma...

smarti

Post » Pt cze 24, 2011 12:54 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

słyszałam właśnie.. :( [*] strasznie mi przykro, ale napewno tam u góry są szczęśliwe :kotek:

Misiaki to takie łapacze much :P jak jakaś się napatoczy w domu to zaraz wyłapują.. fikołki w górze robią :D istny cyrk :ryk:

Sunshine307

Post » Sob cze 25, 2011 22:47 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

to masz szczęście :ok:
moim się już łapać much nie chce...starocie jedne.. :roll:

smarti

Post » Pon cze 27, 2011 14:45 Re: Tomi i Jerry - dorastanie . str.11 :)

Sesja ogrodowa :D dziennie jeśli jest ładna pogoda i ciepło to Tomuś wychodzi na ogród, a czy jest szczęśliwy? chyba nie muszę potwierdzać.. spójrzcie na zdjęcia :)
Niestety Jerry jest zbyt nieśmiały na ogród, pozostaje mu tylko okno

Czyż on nie jest piękny? :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

skradanie się
Obrazek

"chyba coś mi zapach nie pasował" :P
Obrazek

Obrazek

Obrazek

szeleczki zmieniłam na te, które widać na zdjęciach bo Tomusiowi w nich wygodniej a pytałam weta to są i dla kotów i dla małych piesków :) a Jerry ma normalne na szyjke i brzusio

Kociaki pozdrawiają ze słonecznych Gliwic :1luvu:

Sunshine307

[poprzednia][następna]