no i następny sukces!!! i największy. wsypałam do podstawki od doniczki żwirek mojej Puni, wsadziłam małą a ta bez namysłu zaczęła kopać i sie wysikala!!!! szok dla mnie
Na początku jak nie wiedziałam czy to dziewczyna czy chłopak to mówiłam na nią Luntek. Później zobaczylam jak potrafi sobie sama wyjść z kartonu czyli uciekała z więzienia, a mój ulubiony film Prison break (skazany na śmierć) opowiadał o ucieczkach z więzienia no i nazwałam ją imieniem żony głównego bohatera - Sara. Ale chyba jej nie pasuje to imię więc na razie do niej mówię kici kici ;p
Witam, mam duży problem, mała sporo je i strasznie powiększył jej się brzuch, jest twardy i przypomina balon, jak ją tam próbuję masować to jęczy. Sika normalnie ale ciągle siedzi w kuwecie i widać po niej że chciałaby coś zrobić. Nie wiem dokładnie kiedy ostatnio się załatwiała, ale myślę że wczoraj albo przedwczoraj. Jutro pójdę z nią do weterynarza ale dziś już wszystko jest zamknięte. Mogę coś zrobić na razie żeby jakoś jej pomóc? Jest coś co działa przeczyszczająco na kota? Błagam o szybką odpowiedź i dziękuję