KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 21:10 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Na dzisiejszym dyżurze sporo pomogła mi Agata od dwóch szaraczków z dolnych boksów zwanych smerfikami. Niestety mnie Mańka też pitnęła i przyatakowała Longera.
Klimek wrócił wykąpany ale nadal bez diagnozy i bez leków i nadal rzadkie kupki i problemy przy wypróżnianiu. Dr Ilona zastanowi się co on ma brać zamiast Ditrivecu ale dziś nie dała rady bo musiały wraz dr Moniką szyć kotka z dziurą w dupce.
Znów był ten sam Pan oglądać rudego kocurka ale chyba go nie weźmie. Podobała mu się też Inez ale ogólnie chyba nie weźmie żadnego kota :(. Wspominał natomiast coś o adopcji wirtualnej więc jakby się zdecydował na coś takiego to będzie pisał na ogólne mejle KCh.
Zostawiłam okna otwarte i zablokowane na zasuwkę. Rudi jednak się mieścił i wyszedł, nie wiem jak inne koty ale Smoła na pewno też da radę.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon cze 20, 2011 21:11 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Krawatka już w domu, ma ogromny ogrod do dyspozycji, daleko od drogi, dom zwierzolubny dwa koty i pies :-)

domek znalazła Pani Sabina, nauczycielka z Czerwionki - Leszczyny, serdecznie dziękujemy :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 20, 2011 21:31 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Filomen pisze:Krawatka już w domu, ma ogromny ogrod do dyspozycji, daleko od drogi, dom zwierzolubny dwa koty i pies :-)

domek znalazła Pani Sabina, nauczycielka z Czerwionki - Leszczyny, serdecznie dziękujemy :1luvu:

:ok: Super wieści.
:twisted: Pędzel się chyba zapłacze bo tak mi się wydaje że się w niej kochał, albo imponowała mu swoją zadziornością :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon cze 20, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

A jak Szeba Dorotko?

:ok: :ok: za Krawatkę, Wiki i inne nasze kociaste, które znalazły domy :D
i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za te, które ich jeszcze szukają, żeby te znalezione były naprawdę dobre i na zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 20, 2011 22:35 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Alienor pisze:A jak Szeba Dorotko?

:ok: :ok: za Krawatkę, Wiki i inne nasze kociaste, które znalazły domy :D
i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za te, które ich jeszcze szukają, żeby te znalezione były naprawdę dobre i na zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pisałam ale mi wyłączyli prąd i zezarło.
Napiszę jutro.
Sheba na oko ok :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon cze 20, 2011 22:37 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Przepraszam, ze ja tylko z problemami ale może cos doradzicie albo nawet pokażecie

vampirre_69 pisze:A może ktoś mnie pomóc ??
Mam 3 ośmio dniowe kociaki bez matki .
Matka dzisiaj zaginęła , kupiłam mleko u weta za 50 zł i karmię butelką na przymus ale nie chcą się wypróżnić :(
Masuję brzuszki i jak narazie nic ...
Są 2 czarne kotki i szary pręgowany kocurek prawdopodobnie .
Poszukuję matki zastępczej lub kogoś kto może do mnie przyjechać i pokazać jak się nimi zająć , jestem z Sosnowca .

Wiadomość z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=126423&start=585
na końcu strony.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto cze 21, 2011 5:52 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

kurczę nie sądzę, żeby Madhuri je przyjęła :( Ja jej kociaka muszę miksowanym kurakiem dokarmiać, bo inaczej dorosłe wsuwa z głodu :roll: Aż szkoda, że Boniek w DS - on by na pewno zadbał o kociaki - wszystkim u mnie "matkował" :wink: Bo Koibito ma zapędy opiekuńcze, ale nie wiem na ile ma "know how" - toż to ona kociak tylko sporo większy...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 21, 2011 6:26 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Ja na szybko bo jadę do lekarza .Malęńkiie kotki aby się wyprózniły należy smyrać wacikiem pod ogonkiem w wiadpmych miejscach az zacznie się siusianie tak wychowałam jednodniowe kocie na dorodnego kocura.Powodzenia.Karmiłam co 2 godz tak się darł z głodu.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto cze 21, 2011 8:53 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Mamuśka Mańka w Almavecie, Piotrek ją zawiózł z dziećmi. Beatka pisała, że zrobiła kupe z krwią :?
czy ktoś da radę ja odebrać po południu?

Filomen

Post » Wto cze 21, 2011 9:09 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Filomen pisze:Mamuśka Mańka w Almavecie, Piotrek ją zawiózł z dziećmi. Beatka pisała, że zrobiła kupe z krwią :?

Wg mnie to mamuśka po prostu robi wielkie kupy i trochę popękała
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto cze 21, 2011 9:52 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Dorota Wojciechowska pisze:
Filomen pisze:Mamuśka Mańka w Almavecie, Piotrek ją zawiózł z dziećmi. Beatka pisała, że zrobiła kupe z krwią :?

Wg mnie to mamuśka po prostu robi wielkie kupy i trochę popękała

no lepiej to sprawdzić, pytałam Beatkę czy kupol był twardy i nie był :?

Filomen

Post » Wto cze 21, 2011 10:19 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

A o ktorej godzinie?
Bo jak ok.17-18 to Wiesiu przed praca odbierze i zawiezie do chatki.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto cze 21, 2011 10:38 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Ja będę w Almavecie koło 15.30-16 więc mogłabym je zabrać jesli będą dziś do odbioru. A kto ma mieć te testy robione Mania, maluchy czy wszyscy?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 21, 2011 10:42 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

No to odbierz Mara

jadziaII

Post » Wto cze 21, 2011 11:17 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Aha zapomnialam napisac ze ta poducha co jest na zdrowych to ja dalam moga ja uzywac koty to pierwszego zesikania :lol: a jak nie to mozna im zmianiac poszewki chyba sa jakies w szafie ze szmatami.
Poduszka jest czysta tylko sie zepsula w praniu zkulkowala ale dla kotow w sam raz a zauwazylam ze korzystaja bo im mieciutko :lol:

jadziaII

[poprzednia][następna]