agnieszka1565 pisze:sie pogubiłam![]()
czołem gromadziu![]()
Witaj Ciociu z piękną Oleńką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Cześć Gromadko w pierwszym dniu lata.
![]()
![]()
bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Piłeczki to Sisi uwielbia, mnie się nie chce przynosić z powrotem piłeczek Dużej
Duffy
Nie chce się przechwalać ale ja uwielbiam aportować korki od butelek![]()
Kizia(damulka)
Kiziu![]()
![]()
![]()
![]()
musisz nauczyć Piracika aportować
Pirat ma mały móżdżek i do nauki się nie kwapi
Kiziu jak możesz takie głupoty opowiadać
agakow82 pisze:dzien dobry gromadziu
dajcie sie wyspac duzej
indianeczka pisze:bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Kiziu![]()
![]()
![]()
![]()
Napisałam tak bo mnie odgonił od miski z mlekiem![]()
Poza tym to prawda bo Duża co rusz musi ściągać go z drzwi bo sam nie potrafi zejść
bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Kiziu![]()
![]()
![]()
![]()
Napisałam tak bo mnie odgonił od miski z mlekiem![]()
Poza tym to prawda bo Duża co rusz musi ściągać go z drzwi bo sam nie potrafi zejść
Piracik się chce bawić, a Ty się na niego gniewasz
Kiziu Gromadzia też tak ma
bozena640 pisze:mar9 pisze:cześć słoneczka trzy![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
my dzisiaj przed 2 obudziliśmy Dużą
i już nie daliśmy jej zasnąć
![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:jak wiesz na co masz alergię to łatwiej
wiem na co jestem uczulona,ale ciagle cos nowego dochodzi i wtedy to problem ,zeby stwiedzić co to.
niedawno mnie osą użądliła, a niby tak uważałam. Dobrze,że do przychodni mam blisko.
To współczuję przeżyć![]()
Ja miała/mam alergię tylko nikt nie doszedł do tego na co![]()
Miałam duszący kaszel i nic więcej, wszystkie testy wyszły negatywnie, rok robiłam wziewy (takie zielone pudełeczko było z jakimś preparatem - potwornie drogie na specjalną receptę) i nagle samo przeszło. Nie wiem co pomogło
czasami trudno jest znależc to co nas uczula, szczególnie że nie ma dostępnych wszystkich alergenow z ktorych można robic testy. dlatego zwykle ograniczają sie tylko do tych podstawowych i na tym się kończy. stwierdzą Ci,że na nic nie jestes uczulona,albo na jakis tam kurz ,czy pyłki. Każą leki brać i tyle.
Ja przynajmniej mialam to szczęscie,że udało mi sie kilkaset roznych testów zaliczyc , 6 tygodni mnie testowano. Troche tam znależli,ale te najwazniejsze dopiero na samym końcu, no i dobrze, bo potem swoje odchorowalam . Jak mi na koniec zrobili test prowokacyjny z rękawicą lateksowa , bo takiego alergenu nie ma, to po 25 minutach ściągneli mi ją niemal ze skórą. No ,ale dopiełam swego ,ze cos mnie napewno uczula.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 133 gości