Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 7:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Aldona? 8O czy ja sie mogę nie zgodzić? :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto cze 21, 2011 7:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Kiedy na nią spojrzałam i zobaczyłam jak się rozdrapała, to aż wykrzyknęłam "Aldono, cóżeś uczyniła!"
No i została Aldoną, przynajmniej na czas wygojenia i zarośnięcia
też się zdziwiłam, skąd ta Aldona, ale chyba moje koty mają osobowość mnogą :smiech3:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto cze 21, 2011 8:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Pilnie potrzebny niezakocony DT!
dla mnie
muszę się wyspać
ratunku :-/

Loki obieszczał swe bóle egzystencjalne już od godziny 1.49
Do 7.15 dawali czadu obydwoje
Potem zasnęli i mają fajnie
w przeciwieństwie do mnie
oko mi zwisa na blat biurka
drugie mi wpadło do kieszeni
biust mi spadł pod blat
za sy piaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 9:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Dlatego ja swojej bandzie wieczorem urządzam zawody sportowe i ganiam ich po domu ;)
Aby ich zmęczyć.
Pomijam, że u mnie każdy w innym pomieszczeniu śpi i nie mają możliwości razem ganiać w nocy :) więc jest spokój

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto cze 21, 2011 9:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

od kilku dni Loki łazi i krzyczy po nocach 8O
Nawołuje, gada, udaje Zdziskę
Zachowuje się jak wariat
:roll:
a nad ranem przychodzi, żeby Caillou juz z nim poszła oglądac świat z balkonu.
Ale ona wtedy chce spać u mnie na biurku - więc on się rozbija o wszystko, łazi, stęka, skuczy, szeleści, włazi w zakazane miejsca, aż w końcu Caillou się przyłącza i zaczynaja się gonitwy, gryzienie, łomoty, wrzaski itp.

No i godzina 1.49, to nie jest najlepsza pora na oznajmianie swiatu, ze się cierpi męki egzystencjalne bo się odkryło, ze boga nie ma :roll:

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 9:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

a ja się cieszę i to bardzo, że się polubili :ok:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto cze 21, 2011 9:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Caillou raczej lekceważy Lokiego; uważa, że jest uciążliwy z tymi swoimi "psychikami", namolnościa w lizaniu, fochami i nieoczekiwanymi napadami chęci na gryzienie
Uważa, że nie idzie się z nim dogadać - no, chyba, że chodzi o wymienienie się miskami
Loki natomiast uznał, że Caillou jest częścią pejzażu domowego i ma byc obecna, jak jej szuka.
Nie rozumie, czemu ona nie chce dac się wylizywać, kiedy jemu przyjdzie na to ochota i zdumiewa go, ilekroć ona na niego skoczy, lub zapoluje - bo wierzyć mu się nie chce, że ta córka sowy i królika, moze polować jak kot.
Można uznać, że jest to rodzaj przyjaźni :mrgreen:

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 9:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

jak ja się cieszę, że Carlosek jest grzeczny i spokojnie śpi jak ja śpię. Zaczyna szaleć jak sięprzebudzę, ale jak zasypiam ponownie to znów układa się na poduszce nad moją głową i śpi dalej :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 21, 2011 9:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

ciesz się, ciesz :twisted:
Naciesz się i naśpij na zapas
Lokuś też był grzecznym koteckiem, jako maluch :lol:
Teraz ma kryzys wieku średniego
a Caillou dorasta i ma zachowania nastolatki

:mrgreen:

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 11:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Ależ pozytywko droga - ja rozumiem Twój ból istnienia spowodowany brakiem snu ALE..
Wszystkie opisane przez Ciebie powyżej objawy świadczą jednakowoż o zaniepokojeniu Zdzisława stanem Aldony 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 21, 2011 12:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

może to być :lol:
dziś, zanim go zaknebluję, zadam mu pytanie, czy o to chodzi
(ale czemu on ciągle cię woła? AYO! AYO!)

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 12:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

pozytywka pisze:Zachowuje się jak wariat

:ryk:
Z całym szacunkiem do wariatów, rzecz jasna :-)
pozytywka pisze:No i godzina 1.49, to nie jest najlepsza pora na oznajmianie swiatu, ze się cierpi męki egzystencjalne bo się odkryło, ze boga nie ma

:ok: Dobre, dobre - poczekaj jak Ci złoży cichcem podanie o apostazję ;-) A chrzczony on?
"Przychodzi kobieta do księdza i prosi, aby ochrzcił jej kota. ksiądz nie chce się zgodzić, kobieta ofiarowuję 5 tysięcy, ksiądz myśli, no dobra, ochrzcę po cichaczu. Mija jakiś czas, kobieta przychodzi, mówi, że czas, aby kot poszedł do komunii, schemat ten sam, ksiądz się nie zgadza, ma opory. Kobieta nalega, mówi, że zapłaci dwadzieścia tysięcy. ksiądz dzwoni do wyższej instancji, opowiada całą sytuację a zwierzchnik na to: daj mu komunię i szykuj kota do bierzmowania" :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto cze 21, 2011 13:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

razem złożymy :twisted:

niechrzczony, kocur jeden; teraz juz nie nadrobimy :mrgreen: (tym bardziej komunii i bierzmowania)

jozefina1970 pisze: Z całym szacunkiem do wariatów, rzecz jasna :-)

tak tak, z całym szacunkiem
jakbym go tak nie kochała, nigdy bym go wariatem nie nazwała :)
tylko psychopatą, lub socjopatą
:wink:

pozytywka

Post » Wto cze 21, 2011 14:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Teraz podobno nie wolno mówic psychopata, tylko osobowość antyspołeczna :twisted: pewnie zeby ich nie obrazić :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto cze 21, 2011 14:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

ja miewam osobowość antyspołeczną
w srodkach transportu publicznego zazwyczaj
:ryk:

pozytywka

[poprzednia][następna]