Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:DZIEWCZYNY NASZ ANIOŁ SKARBONKOWY MaryLux
JEST W POTRZEBIE------ Informacja z ostatnich chwil, Psotek jeszcze co najmniej przez dwa tygodnia ma dostawać kroplówki.
Mary zakupiła dla niego saszetkę conva i tutaj prośba do osób z Wrocławia, gdzie można jeszcze je dostać we Wrocławiu, ta była ostatnia, kolejne mogą mieć najwcześniej w piątek. Kupiła również tackę specjalistyczna animondy. Psotek oprócz kroplówki dostaje leki antybiotyk, rozkurczowe i witaminy.
Mam upoważnienie do wysłania numeru konta, zaraz do zainteresowanych roześlę.
Mary bardzo dziękuje za wsparcie i to finansowe i to duchowe, w obecnej sytuacji każdy grosz i kciuk się liczy. viewtopic.php?f=1&t=128762&p=7617348#p7617348
Mruczeńka1981 pisze:Tak sobie myślę, że w lipcu moglibymy pomóc Mary. Tylko niech fakturkę weźmie.
Mruczeńka1981 pisze:Tak sobie myślę, że w lipcu moglibymy pomóc Mary. Tylko niech fakturkę weźmie.
MaryLux pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak sobie myślę, że w lipcu moglibymy pomóc Mary. Tylko niech fakturkę weźmie.
![]()
![]()
Na razie mam faktury tylko z UP, i to gotówkowe - nie chcieli inaczej...
JaEwka pisze:A nie można tak zrobić że zapłacisz u nich wystawią FV przelewową i jak wpłynie kasa to Ci oddzadzą? (jakoś jedyne wyjście skoro tak niechętni są do wystawienie przelewowej..)
Mruczeńka1981 pisze:Mary musi być faktura przelewowa, inaczej nie da rady. Spróbuj, może się uda!!
MaryLux pisze:Mruczeńka1981 pisze:Mary musi być faktura przelewowa, inaczej nie da rady. Spróbuj, może się uda!!
Pogadam z wetką, może się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości