Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Jus87 pisze:[...] A ja już myślałam, że do Was już nigdy nie powrócę.. Właśnie wróciliśmy z TŻ-em z roweru. 60 km na dzień to chyba trochę za dużo jak na pierwszy raz. A Smarti może sobie to tylko wyobrazić - do Otwocka i powrót do Wawy
Skąd Ty wytrzasnęłaś takiego TŻeta? Mój kupił sobie rower ze wszystkimi możliwymi amortyzatorami, a po przejechaniu 10 km już jest wykończony i umierający. Szczerze Ci zazdroszczę!
smarti pisze:chciałam wstawić wyniki ale nie potrafię zamazać danych osobowych..
czy ktoś wie jak to robić?
smarti pisze:są wyniki badań krwi Kulki I Belli.
Kulka-nerki ok,wtróbka ok,![]()
lekki stan zapalny leuko 25 tys(norma jest do 20-tu)-jak wiadomo od oczka. Pisałam już że FiV i FeLV ujemne![]()
Natomiast Bella-nerki ok,wątróbka ok ale bardzo silny stan zapalny-leukocyty 40 tys![]()
będziemy badać dalej czemu-kicia miała moment kilku dni słabszego humorku i apetytu-dlatego właśnie zbadaliśmy krew.
teraz już po tych objawach śladu-kicia znowu wariuje jak kociak i je bardzo ładnie ale problem pozostałczyli drążymy temat..
EdytaB_a pisze:No to wet napędził strachu całkiem niepotrzebie Jamkasica będzie szczęśliwa, i oczko zdrowieje i nerki ok i reszty świństwa nie ma - super.
O Bellę jestem spokojna - pod taką opieką choroba się nie rozwinie
My wypadamy z czytania Miau na ok2 tygodnie. Kociaste zostawiam pod sprawdzoną opieką.
A Lalunia jak pogoda taka jak teraz wolu dupkę grzać w domu - bardzo cieplolubna kicia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 215 gości