Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 23:20 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

jak sie miewa moja sliczna kocia kumpela? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 16, 2011 10:25 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Witaj księżniczko :oops:
Jak się miewasz? Twoja Duża wróciła to pewnie szczęśliwa jesteś :)
Wiesz, u mnie jest nowy kocur, Mroczek... Strasznie strachliwy i Duża mnie do niego nie wpuszcza :roll:
Pozdrawiający Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt cze 17, 2011 7:32 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Witajcie przyjaciele.
Wreszcie wróciła moja Duża i mój komputer. Nie mogłam nic pisać bo lapka nie było w domu. Bardzo mi brakowało mikus-ia. Nic mi przez gardło nie chciało przechodzić, schudłam 80 dag. Nie wiem czy to te upały czy tęsknota za Nią. Chyba jednak kocham moją Dużą.
Teraz chodzę i jej pilnuję by nigdzie nie jechała. A na złość jej zrobiłam. A co..? Siknęłam w poduszkę w ramach protestu. Mam nadzieję że odczytała to że jestem na nią zła, bo w ramach przeprosin przyiozła mi rybkę :mrgreen: Ojj.....pychota. Mówiła że to dobre rybki. Mam zapas na tydzień i codziennie inną jem. Łosoś, węgorz, okoń i halibut. Codziennie inna. No wybaczam jej chyba. :kotek:

Szczęśliwa już Sofinia
MIKUŚ

Post » Pt cze 17, 2011 7:53 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

caldien pisze:Witaj księżniczko :oops:
Jak się miewasz? Twoja Duża wróciła to pewnie szczęśliwa jesteś :)
Wiesz, u mnie jest nowy kocur, Mroczek... Strasznie strachliwy i Duża mnie do niego nie wpuszcza :roll:
Pozdrawiający Badylek

O Badylku żebyś Ty widział co moja duża wyprawia. Doskonale Cię rozumię. Pewnie chciałbyś się zfunflować z Mroczkiem? Muszę skoczyć do Waszego wątku, ale wieczorkiem bo Duża się już śpieszy.
U mnie też 2 koleżanki koczują. Łatka i Zuzia po operacji, która ledwo z życiem uszła. Ale fajnie mieć kolegów w domu. Wtedy jest wesoło i można rozrabiać, wtedy Duzi nie wiedzą kto narozrabiał :wink:
Fiśka
MIKUŚ

Post » Pt cze 17, 2011 15:49 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

no bo jak Duza mogla wyjechac na tak dlugo bez swojej ko-coreczki :evil: no jak tak mozna

Kociara82

Post » Pt cze 17, 2011 16:55 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

U mnie wiadomo kto gdzie rozrabia bo jesteśmy rozdzieleni :roll:
No ale Duża obiecała, że jak Mroczek przestanie się chować po kątach to i ja będę mógł się zacząć Mrokiem bawić :mrgreen:
Nie znam słowa sfunflować :oops: Za mądre słówko dla mnie :oops: W końcu nie jestem taką arystokracją jak Sofinka :oops:
Badylek cieszący się, że jego kotleżanka znowu pisze :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon cze 20, 2011 22:53 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Ach, ach, ach.....całujcie mnie, kochajcie mnie...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon cze 20, 2011 23:28 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

sliczna tygrysica :1luvu: :1luvu: Caluje Twoj sliczny pyszczec Sofisiu :1luvu:

Kociara82

Post » Wto cze 21, 2011 8:21 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Cudna księżniczka :oops: :oops: :oops:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw lip 07, 2011 21:17 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Szpieg :mrgreen:

Coś tu śmierdzi?!
Węsząca Fiśka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw lip 07, 2011 21:25 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fiśka, co śmierdziało 8)
Badyl 007
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw lip 07, 2011 21:36 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Pośmierdziało, pośmierdziało i się rozeszło, co to mogło być ...... :idea:
Chyba mała Mimi puściła bąka :oops:
Bo Ja bąków nie puszczam jakby co :ryk:

:oops: Agentka Sofii :oops:
MIKUŚ

Post » Czw lip 07, 2011 22:17 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofisia, jestes saniemowita :1luvu: :ryk: :ok:

Kociara82

Post » Czw lip 07, 2011 22:22 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Jak mała Mimi puściła bąka tak wysoko 8O
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw lip 07, 2011 22:24 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

podniosla tylek wysoko do gory, mocno zadarla ogonek i fruuuu, poszlo :D

Kociara82

[poprzednia][następna]