Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eve69 pisze: 4 mies kicie ktora wpadla we wnyki i nie ma przedniej lapki
Dorota pisze:eve69 pisze: 4 mies kicie ktora wpadla we wnyki i nie ma przedniej lapki
Eve, a gdzie jest ta koteczka?
ARKA pisze:Zdjecia,zdjecia prosimy naszych wyjatkowych kociombrow
eve69 pisze:ARKA pisze:Zdjecia,zdjecia prosimy naszych wyjatkowych kociombrow
ja nie daje
moich inwalidow nei dopisalas no![]()
idziemy sobie stad Baszku
ARKA pisze:Zakladamy klub kotow kalekich. Wiele osob zastanawia sie czy oby takiego nie adoptowac ale uwaz, ze to koty 'specjalnej troski'. Ja, z mojego doswiadczenia z Antosiem, ktory ma amputowana od kolanka jedna tylna lapke i kawalek ogonak moge tylko powiedziec, ze jest to kot bardzo 'latwy w obsludze' i bezproblemowy kot.Ba, nawet wiecej-moge spokojnie spac bo wiem, ze Antos nie wskoczy na meble powyzej krzesla.
![]()
Z racji swojego kalectwa mniej sie porusza niz zdrowe koty ale jak chce to porusza sie bardzooo sprawnie -pogonic Filuta. Za to jest bardzo towarzyski, uwielbia ludzi, lubi z nimi poprostu byc. Uwielbia aby brac go na kolana. Siada i patrzy prosto w oczy-wez mnie na kolana-no![]()
![]()
Zachecam do adopcji kotow kalekich, niewidomych, gluchych, to najcudowniejsze istototy-wiedza ze one to jednosc z czlowiekiem.
To Antek mnie lapka zaczepia aby taki klub zalozyc bo on uwaza, ze jest fajmadrzejszy, najfajniejszy i najladniejszy i w ogole ochy i achy, niz inne koty. I chce poznac takich wlasnie LEPSZYCH, jak On kolegow.
Chetnie stana do pojedynku intelektualno-sportowo-mruczanskiego z innymi klubami:)
Oto Antos![]()
http://upload.miau.pl/23191.jpg
Mam zaszczyt przedstawic Czlonkow naszego ELITARNEGO Klubu "Latwych w Obsludze"-Dales serce otrzymales specjalne serce.
KASIA D. o BRYLANTOWYM SERCU wraz z
Kicia: niewidoma,
Kajtek-z krzywymi tylnymi łapkami,
Łapka- kulawa, z niesprawną prawą przednią łapką
Pysio- z uszkodzonym rdzeniem kręgowym ( kot pampersowy),
Ruda- w 80% niewidoma,
Ślepinka - z jednym oczkiem
LUCYNA o BRYLANTOWYM SERCU wraz z
15 letnim Ptysiem niewidomym,
Czikim z dziura w podniebieniu,
3 m-c Piracikiem niewidomym na jedno oczko a drugim oczekiem tez nie calkiem sprawnym.
EMILKA o PLATYNOWYM SERCU wraz z
Szkaradka niedowidzi na jedno oczko,
Majką bez zabkow siekaczy
DOROTA O ZŁOTYM SERCU wraz z
Bolek (to dziewczyna), pół niewidoma, ze sladami po krzywicy.
EWA z ŁODZI O ZŁOTYM SERCU wraz z
Kicia Sekretarką z uszkodzonym błednikiem
ARKA O ZŁOTYM SERCU wraz z
13 letnim Antosiem, paluchowym, ktory ma od kolana amputowana lapke i cześć ogonka.
SYMPATYCY KLUBU
SKA, wraz z
kulawym Rumiankiem, po operacji prawej przedniej łapki - urwany mięsień iluśtamgłowy, w wyniku czego zanik tegoż mięśnia i inne komplikacje. Obecnie po operacji której skuteczność wyniosła od 10 do ---15 procent (niedużo) i może przed następną
-------------------------------------------------------------------------------
VIP-y o wieeeeelkich sercachPILNIE poszukiwane dla:
- 4 miesieczna kicia, ktora wpadla we wnyki i nie ma przedniej lapki![]()
- kocurka, inwalide, najwiekszego przytulasa na swiecie![]()
- 4 mies kocurka ktory wypadla z okna i ma problemy lekkie z chodzeniem![]()
eve69 pisze:ARKA pisze:Zdjecia,zdjecia prosimy naszych wyjatkowych kociombrow
ja nie daje
moich inwalidow nei dopisalas no![]()
idziemy sobie stad Baszku
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 133 gości