myślę, że po prostu nigdy nie żył tak na widoku i nigdy nie plątał się koło niego taki duży pies, który w dodatku chciały wejść do jego klatki zeby zjeść jego mięsko i wypić mleczko no i pewnie jednak żle się czuje
ojj przejść to mógł akurat bardzo dużo i dlatego się boi..albo jak Patmolek pisze dzieje się dużo teraz w około kotka mam nadzieję że maluch zaufa człowiekowi
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Patmolku, ale koty nie powinny jeść psiego jedzenia, bo ma dużo białka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
pewnie i ja tak uważam i pies tak uważa tym bardziej, że te psie chrupki to nie są z tych najtańszych myślicie, że łatwo jest odciągnąć od psiej miski trzy koty jednoczesnie ale one zjedzą kilka chrupek i stwierdzają, że to nie dla nich w sumie wola psu mięsko wyjadać