Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 20:25 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze:Pchełkę ominie operacja :D podniebienie prawie już się zrosło - została niewielka ( tyci tyci) ranka, nosek już róźowiutki a nie siny :) wet dzisiaj sam nie wierzył jak zobaczył :ryk: :ryk: :ryk: ze 3 razy powtorzył, że to niewiarygodne z tym podniebieniem :D :D jeszcze za dwa dni na antybiotyk i się zobaczy czy jeszcze go ciągnąć czy już odstawiamy :)

Bono ma jakąś wirusowkę w związku z tym biegunka, też dostał antybiotyk

Obrazek
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto cze 21, 2011 6:44 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

jakoś to imie BONO mi do niego nie pasuje :D bo on taki słodziak niesamowity, chodzi jak pies przy nodze wszędzie
za ciężkie jak dla niego :)
na razie reaguje na HALO :ryk: :ryk: :ryk: zasuwa z pokoju - tylko zakrętów nie wyrabia :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Wto cze 21, 2011 11:42 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

jakie super wieści :-) no to jest Pchła i Halo ;-) wymyśl chłopakowi jakieś porządne imię bo głupio aby się chłopak Halo nazywał ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro cze 22, 2011 6:50 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

A mnie się tam Halo podoba :D Fajny taki kot, co jak odbierzesz telefon, to leci ;) Zresztą u mnie też Czekolada nie nazywa się normalnie (jeszcze jak na chłopaka ;) )
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro cze 22, 2011 14:22 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

:) no to podniebienie Pchełki już całkiem zrośniete :D :D hura hura

no to mamy przechrzczonego BONO na HENIA :D takie bardziej miękkie ....
biegunka ustała ale jeszcze na antybiotyk mamy w piatek podjechać:)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Śro cze 22, 2011 16:15 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Mi się Halo podobało! :P

Weszłam tu z nadzieją na dobre wieści i się nie zawiodłam :)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Śro cze 22, 2011 21:59 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

oba pisklaki :)

Obrazek

Magdalena424

Post » Śro cze 22, 2011 22:57 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Które to które?
Bo ten po lewej to taki Hitler :P
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw cze 23, 2011 7:02 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze::) no to podniebienie Pchełki już całkiem zrośniete :D :D hura hura

Super, że obyło się bez operacji !!! W domu (nawet tymczasowym) się ładnie kotki leczą. Trochę miłości i zaraz fajna poprawa :1luvu:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw cze 23, 2011 14:08 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

dase pisze:Które to które?
Bo ten po lewej to taki Hitler :P

no tak trochę wygląda :ryk: :ryk: :ryk: to Henio, Pchełka to ta po prawej :D

Magdalena424

Post » Sob cze 25, 2011 19:48 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

najedzone, wybawione i mam nadziejępo takiej drzemce wyspane :D

Obrazek

Magdalena424

Post » Sob cze 25, 2011 20:29 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Wyspane ok godz 20, to będą akurat gotowe na nocne harce :twisted: budź je teraz! :lol:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Sob cze 25, 2011 20:57 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

o dziwo przesypiaja cała noc i dopiero koło 6-tej rano o jedzeniu im się przypominaja :D

:d :D teraz mordują pileczkę :ryk: :ryk: :ryk: walka jest z góry ustawiona -zawsze pileczka górą :) :) :)

Magdalena424

Post » Sob cze 25, 2011 21:34 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Toż to sprytna piłeczka jest ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Sob cze 25, 2011 22:37 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

turkawka pisze:Toż to sprytna piłeczka jest ;)

zaprawiona w bojach :D nie jednego kociaka już wyprowadzila w pole :D :D

dzisja Pchełka pozwolił mi się pierwszy raz tak dobrze pomiziać :1luvu: i nie uciekała 8O za to nagrodziła mnie pierwszym murkaniem :lol: :lol: :lol: i to jakim ...... ech ta pchła mała....

ale oznacza to, że już z nią naprawde dobrze, bo do tej pory nigdy nie murkała jeszcze :)

Henio stworzony został po to by go miziać :D :D uwielbia "ludzia", nawet jak mu wetka dawala zastrzyk to się w nią wtulił :D

Magdalena424

[poprzednia][następna]