Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 17:43 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Też mi się bardzo podoba! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 20, 2011 17:54 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Bo Bianeczka, to naprawdę jak księżniczka wygląda :love: I jeszcze te rude dodatki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 20, 2011 18:05 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Ozłocona :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 18:07 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Ja cały czas trzymam kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 20, 2011 18:09 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Dzięki Martuś! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 18:17 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Udostępniłam :D
Kasieńko dobrze by było abyś założyła konto na FB. Mogła byś opisywać co się dzieje u Bianusi.
Ja też cielę jestem z FB, ale udostępnić i dodać post potrafię :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 20, 2011 18:22 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Super. Jestem ciekawa odzewu. Bianka taka cudna kotusia, ktos sie musi zakochac!!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 20, 2011 18:32 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

phantasmagori pisze:Udostępniłam :D
Kasieńko dobrze by było abyś założyła konto na FB. Mogła byś opisywać co się dzieje u Bianusi.
Ja też cielę jestem z FB, ale udostępnić i dodać post potrafię :wink:

Elu-miałam konto,ale za diabła nie umiałam się tam poruszać!-właściwie to poproszę CatAngel,by dopisała link do watku-może nawet dopisała-nie mogę sprawdzić-niestety!
Dzięki wielkie za udostepnienie wydarzenia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 18:34 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Jest link do wątku :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon cze 20, 2011 18:42 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

To super!-jak znajdzie się ktoś zainteresowany,to sobie poczyta-u nas nie trzeba zakładać konta,żeby czytać-sama zanim sie zarejestrowałam- czytałam-chyba ze dwa miesiące!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 18:43 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

A może ktoś ma konto na NK?-może tam by wstawił zdjęcie i krótki opis?-proszę!-każde miejsce daje szansę na kogoś,kto mógłby dać dom!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 18:57 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Ja mam konto na NK tyle że znajomi tam do chrzanu, więc bez sensu :twisted:
Na FB nauczona doświadczeniem staram się dobierać znajomych :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon cze 20, 2011 19:05 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

No właśnie!-mi tez po dwóch latach bytności ,czkawką do dziś odbija się Nasza Klasa!
Nasze forum mimo wszystko jednak jest lepsze,bo czemuś służy,a tam jedynie lans i szpan,albo agresja i nękanie!
Owszem,było miło poznać fajne osoby,ale jak zaczęło sie chamstwo wpisywać,to odechciało mi się tego "grania w klasy"
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 19:26 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

CatAngel ma specjalny profil na naszej klasie dla zwierzątek. Moje szylki też tam umieściła :)
Mimo średniego nastawienia do nk, spróbuj może jednak :?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon cze 20, 2011 19:33 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Mnie się marzy zrobienie na FB sieci znajomych kociarzy, a przynajmniej tych zwierzolubnych, bo na FB naprawdę dużo można.
Może kiedyś się uda. :roll: Tak jak na Miau, z osobami znanymi tylko wirtualnie można wiele zdziałać, tymczasem z realnymi dooopa. Się tylko człowiek nasłucha że dziwny jest. Jedynie w okresie rozliczania PITów wszyscy są mili :wink: Ale już nie ze mną te numery :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]