Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 7:15 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Kasieńko, kciuki za domek dla Bianeczki niezmiennie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niestety, nie mam konta na fb :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 20, 2011 8:51 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Bianeczko zapraszamy na pierwszą stronę.
Też apeluję o wydarzenie na fb.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon cze 20, 2011 10:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Nie znam sie na fb, nie ma mnie tam..KTO MOZE ZROBIC WYDARZENIE??

Bianka prosi. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 20, 2011 10:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Wydarzenie na FB zrobi CatAngel - dziękuję :1luvu:
Kasiu, na PW masz podane co jest potrzebne. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon cze 20, 2011 10:33 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 20, 2011 13:01 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Popołudniowe hop dla Bianki.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon cze 20, 2011 16:30 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Bianeczko! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 20, 2011 17:00 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Beatka zamówiła u Angelka pakiet ogłoszeń i FB-Beatko-i tu jeszcze raz dzięki przeogromne!
Napisałam i wysłałam taki tekst:

Dopóki śmierć nas nie rozłączy....Bianka

Pewnego zimowego dnia Biance -ukochanej jedynaczce zawalił sie świat-umarła jej Pani.Dzieci Pani zlikwidowały mieszkanie,a koteczka została pozostawiona na dworze-zima,mrozy-nie ważne!-kot sobie poradzi!

I została na dworze-opuszczona,samotna,głodna i zmarznięta-z ciepłego domu z pełną miseczką,z kochających ramion-na ulicy!

Rozłączyła je śmierć......

Zobaczyłam ją wśród zwałów brudnego śniegu na przystanku BUS-ów,gdzie żebrała o jedzenie,o poglaskanie-przeżyła dzięki temu,że litościwa kobieta ze sklepu od czasu do czasu dawała jej jeść.Była tak brudna jak śnieg leżący wokół,ale futerko pozwalało uwierzyć,że gdy znajdzie sie w domu-znów stanie się piękna,puchata,biała-dałam jej na imię Bianka-biała.

Po sterylizacji,odrobaczaniu i odpchleniu,Bianka siedziała na kwarantannie w łazience i nawet bała się stamtąd nos wychylić.Feromony kociego szczęścia ośmieliły ją na tyle,że zaczęła wychodzić i straszyć moje koty.Niestety zaczęła wylizywać ze stresu futerko-obecność moich kotów źle na nią wpływa!

Dlatego muszę pięknotce znaleźć dom bez kotów,gdzie nie musiałaby obawiać się konkurencji innych kotów.

Bianka jest przemiłą kotką-ma cudownie miękkie futerko,uwielbia głaskanie i gdy tylko się nad nią pochylić-całuje!

Mruczy głośno,gdy sie ją głaszcze.Jest zdrowa,ma apetyt i korzysta z kuwety.

To młoda kotka,bo choć nie ma siekaczy-wypadły w wyniku silnego stanu zapalnego i niedożywienia-to pozostałe ząbki ma białe i bez kamienia.

Bianka prosi o dom,ja proszę o dom dla niej-czy kiedyś jeszcze będzie szczęśliwa-czy dasz jej poczucie bezpieczeństwa-pozwolisz poczuć miłość i ciepło Twoich rąk?

Dziewuszki kochane-dzieki za obecność na watku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 20, 2011 17:07 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Cat Angel zrobiła Biance wydarzenie-ja nie mam tam konta,ale kto ma-proszę o udostępnianie znajomym i rozpowszechnianie!
http://www.facebook.com/event.php?eid=194548237262224
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 17:09 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 20, 2011 17:18 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Nie mam fb, ale poproszę znajomych, którzy mają :ok: :ok: :ok:
A ja będę tutaj razem z Cioteczkami wąteczku pilnowała :) :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 20, 2011 17:21 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Dzięki Kasiulek! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziekuję Wam tez bardzo za wklejenie banerku Bianki do podpisów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 17:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Zaraz udostępnię na FB. wydaje mi się,że taka biała księżniczka długo nie będzie czekała na dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon cze 20, 2011 17:39 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Wielkie dzięki Dominiko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I serdecznie witam na wątku białej księżniczki-ślicznie to ujęłaś!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 20, 2011 17:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Slicznie-Biala Ksiezniczka! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]