KOCINIEC,czyli DT u Seji II- REJCIA W DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 11:08 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Bardzo się cieszę, że i Ty przeprowadzasz się do lokum, gdzie centralne jest :piwa: Bo zima jednak przy piecach kaflowych daje popalić :roll:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pon cze 20, 2011 13:10 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Też się cieszę :)
Trochę mniej się cieszę z wydatków związanych z przeprowadzką...
W opcji własnej pralki , lodówki, mebli...
9 kotów... ma 30m2... masakra...

5-6 kotów jeszcze ujdzie... gdzieś się pochowają po kątach...
Zbieram punkty na następny drapaczek...1250punktów, 962 uzbierałam... jeszcze trochę!
One wszystkie szukają na obecną chwilę schronienia przed Witkiem i Wiktorkiem.
Ukrywają się ... przykładowo w pralce... na szafce z butami, na szafie...

Przydałby się dom dla Wiktorka i Witka...

Jak zamieściłam ogłoszenia i je wyróżniłam, nic, cisza...

Chopaki się rozpanoszyli ... na początku tacy nie byli, było trochę strachu, ale jak tylko się zaaklimatyzowali...to się zaczęło...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon cze 20, 2011 17:58 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Pomieszczą się, nie ma strachu - może nie będą miały takiego placu do biegów, ale dadzą sobie radę. Widziałam już 6 na takiej powierzchni i do tego 2 psy, to niby jak prawie 9 no nie ? Jakby kotów nie było...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt cze 24, 2011 10:35 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Zostało nam 6 dni na pomalowanie i przeprowadzkę całego mieszkania...

Na tym mieszkaniu...tylko wrzucić granat i wiać.
Ciągle jestem na Lwowskiej i powoli na miarę swoich sił coś tam robię, TŻ wpada po pracy i też tam razem ze mną dogorywa...

Dziś przyszła nowa kuweta.
Maxi Bella z ferplastu...cudo... footra właśnie uczą się korzystania z drzwiczek...

Pańcia... Pańcia wygląda jakby uciekła z palnu filmu "Noc żywych trupów" ... tak mniej więcej wyglądam i podobnież się czuję...

Witek zostawił nam minę w kanapie...

A z takich zupełnie dziwacznych wieści... Tequila ma chyba chipa... wymacałam coś małego podłużnego w okolicy szyi...

seja

Post » Pt cze 24, 2011 14:02 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

seja pisze:A z takich zupełnie dziwacznych wieści... Tequila ma chyba chipa... wymacałam coś małego podłużnego w okolicy szyi...

Kosmici?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt cze 24, 2011 14:31 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Albo Manitou.... (kto czytał Mastertona, ten wie...)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt cze 24, 2011 21:55 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Kosmici nie :)

Tequlia ma około roku, jak nie więcej.
Ją złapała Aga Marczak... możliwe , że komuś uciekła za kocięcia 5-6miesięcznego...bo oswojona jako tako była i do kuwety trafiała bezbłędnie od samego początku...

Kto wie...

seja

Post » Wto cze 28, 2011 7:46 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Przeprowadzka część 1...
Koty i My mamy już dość...

seja

Post » Wto cze 28, 2011 8:15 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

;) ja też aktualnie w trakcie remontu :roll: przeprowadziłam się z kotami do Portu :) Mołdżo dzień spędza głównie pod łóżkiem i ożywia się tylko jak ja przychodzę :ryk: akurat mamusia z Tatusiem i całym osierścionym przychówkiem wyjechali na wakacje na działkę :D
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 30, 2011 20:56 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Ostatni post ze starego mieszkania :)

Footra mają przestrzeń ja mnóstwo roboty :)

Póki UPC mnie na lwowskiej nie podłączy :) będzie cisza w eterze :)

seja

Post » Czw cze 30, 2011 21:02 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Jak coś, to sms, a ja będę wpisywać posty za Ciebie ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie lip 03, 2011 8:53 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

spokojnie poczekam na nowe wiesci :)
wszystkiego najlepszego na nowym mieszkaniu:)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Nie lip 03, 2011 9:51 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Binio,Chiro,Carisma[***]

Jestem u TŻ'a w domu :) jest internet :)

Na Lwowskiej jeszcze nie mam i chyba dopiero w przyszłym tygodniu będzie :)

Footra zachwycone wanną :D

Wiktor okazał się narcyzem, ciągle znajdujemy go przed lustrem :) przedglądającego się :)

Tequila coś się pochorowała... Wysłałam smsa Adze,ale kiedy dzwoniła nie słyszałam...puściłam strzałkę , ale widać Aga nie mogła rozmawiać...

Reszta rozrabia...

seja

Post » Śro lip 06, 2011 19:29 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Tequila [*] ...znowu FIP

Wczoraj Tequila odeszła [*]
Odeszła z powodu FIPa ... dr Łukuć ściągnął z jej brzusia 450ml płynu...miała żółtaczkę...

Mam absolutny zakaz przyjmowania nowych kotów do grudnia...
Tą bandę muszę wyadoptować...
Odkazić to nowe mieszkanie też muszę...z Jesionowej mam tylko fotel i drapak z takich trudniej czyszczących się rzeczy...

Krąży u mnie ten wirus... bo przecież Ciupek,Binio,Chiro,Carisma...Willuś pewnie też z powodu FIP...

7 tymczasów plus Tina...

Załamka...

seja

Post » Śro lip 06, 2011 19:57 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2 Tequila [*] ...znowu FIP

:(
Asiu ja nie mam takiego doświadczenia z kotami jak Wy, więc pewnie nie powinnam zabierać głosu,no ale... chyba faktycznie nie powinnaś brać teraz kolejnych maluchów, choćby nie wiem jak by Ci było żal. Coś faktycznie się zalęgło na dobre, te słabsze kociaki nie dają rady. Zresztą Tobie też przyda się odpoczynek.
Bardzo mi jest przykro z powodu Tequili. Trzymkaj się dzielnie.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

[poprzednia][następna]