Moderator: Estraven
kasumi pisze:na kociarni są jeszcze moje filcokulki i żel pod prysznic, których nie miałam czasu jeszcze odebrać
Amelki już nie ma...miszelina pisze:kasumi pisze:na kociarni są jeszcze moje filcokulki i żel pod prysznic, których nie miałam czasu jeszcze odebrać
Wszystkie nieodebrane bazarki są na stoliku przy drzwiach do łazienki, tam gdzie karma. Filcokulki widziałam napewno.

pluskwa6 pisze:a i jeszcze - tu dałam info o bazarku - z tego co widzę, pozycja eventu w rankingu zależy od ilości "polecam", więc jeśli ktoś ma konto to proszę polecać,
http://www.mmkrakow.pl/calendar/2011/6/26?page=1
Etiopia pisze:
Znikam lecę do weta.
Tweety pisze:Etiopia pisze:
Znikam lecę do weta.
z kim znowu?
dostaliśmy pieniądze na zaszczepienie 31 kotów.
Proszę o zgłaszanie się tych osób, których kociaki już powinny iść do szczepienia
lutra pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:
Znikam lecę do weta.
z kim znowu?
Proszę o zgłaszanie się tych osób, których kociaki już powinny iść do szczepienia
Państwo P. [chyba, że już dziewczyny dostały]
Buu za ok. tydzień.
Chyba Berberysy wiekowo się już kwalifikują, nie?
Tweety pisze:Etiopia pisze:
Znikam lecę do weta.
z kim znowu?
2.07 (sobota) o godz 18-tej chcemy zorganizować spotkanie fundacyjne w Trambarze na Stolarskiej (rezerwujemy całą salę). Zapraszamy również wszystkich tych, którzy chcą się włączyć do pomocy (dorywczo lub na stałe)
otwieram listę:
1. Miszelina
.
.
.
.
Tweety
wislackikot
Tweety pisze:2.07 (sobota) o godz 18-tej chcemy zorganizować spotkanie fundacyjne w Trambarze na Stolarskiej (rezerwujemy całą salę). Zapraszamy również wszystkich tych, którzy chcą się włączyć do pomocy (dorywczo lub na stałe)
otwieram listę:
1. Miszelina
2. kocuria + prawdopodobnie Tomasz
.
.
.
Tweety
wislackikot
znowu składkowe jedzenie? Tweety pisze:2.07 (sobota) o godz 18-tej chcemy zorganizować spotkanie fundacyjne w Trambarze na Stolarskiej (rezerwujemy całą salę). Zapraszamy również wszystkich tych, którzy chcą się włączyć do pomocy (dorywczo lub na stałe)
otwieram listę:
1. Miszelina
2. kocuria + prawdopodobnie Tomasz
3. kasumi
4. lutra
5. noemik
.
.
Tweety
wislackikot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Wix101, włóczka i 63 gości