cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 13:40 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Hidi, dzięki za podpowiedz, ale i tak dostawały mokre tylko raz dziennie w porze obiadowej. Dziś drugi dzień tylko suche i mam wrażenie, że jest ciut lepiej. Poczekam do jutra a może nawet do wtorku i jak to nie pomoże, to poradzono mi lakcid, może będzie skutek jak należy.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Nie cze 19, 2011 14:27 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie cze 19, 2011 15:01 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A książki jakie masz? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie cze 19, 2011 15:09 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Ksiazki postaram sie wystawic w nastepnym tygodniu, choc watpie, czy cos Ci "przypasuje", bo to taki misz masz ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie cze 19, 2011 15:18 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Nigdy nie wiadomo ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie cze 19, 2011 16:26 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Hidi dzieki za wspaniały bazarek :ok:
MIKUŚ

Post » Nie cze 19, 2011 19:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

W końcu Przylepa szczęśliwy ma tyle rąk do głaskania :ok:
Trzymam kciuki za Sajmona.Dom to dom ,a zakład(czy warsztat) to zakład nie wiem jaki byłby super uważam że psu który całe życie spędził w domu na kanapie na stare lata należą się podobne warunki.

Mam 48 puszek i 20 kg worek żwirku Benek .Jutro dostarczę go na kociarnię.

Basiu czy dzwonila osoba zainteresowana Kicusiem?Kobitka bardzo fajna Domek dobrze rokujący.
Niestety o Igiego dzwoniło kilka domów ale kompletnie beznadziejnych :roll:

Wszystkie kociaki mają ogłoszenia na allegro,ale gratka,kup sprzedaj,e oferty,cafe i tablica.pl
Jeżeli ktoś ma czas i ochotę zapraszam do robienia ogłoszeń na innych portalach

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 20, 2011 11:59 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

o co chodzi z tym karmieniem, mam dawac kotom mokre rano, wieczorem czy wogole ?

i co z kotką burobiałą po sterylce? jak jej dzis sprzatalam to sobie wyszła na kociarnie, nie reaguje zle na reszte ani reszta nie robi nic jej, chodziła sobie troszke niepewnie, nie można jej już wypuscic z boxu??

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon cze 20, 2011 18:26 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Z jedzeniem chodzi o to by:

TYLKO I WYŁĄCZNIE JEDZENIE MOKRE DAJE RANNY DYŻUR!!

Pamiętajcie o tym by karmić koty raz dziennie.
Po pierwsze nie będzie wtedy sraczek z przeżarcia.
Po drugie w takim tempie rozchodu puszek wcześniej będę musiała zamknąć całą inicjatywę niż ja rozwijać. :roll:

Więc zarówno przyczyną są względy ekonomiczne jak i oczywiście zdrowotne kotów. :wink:
MIKUŚ

Post » Pon cze 20, 2011 18:29 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Muszę też napisać jakiś regulamin dla dyżurujących osób. Wtedy będzie Nam wszystkim łatwiej działać.

Zaniosłam dziś na kociarnię 10 l żwiru. Jutro kupię kolejne 10l. I tak po kolei będę zanosić na kociarnię. Niestety mamy totalne pustki.

Marta dzis przywiozła 37 puszek. Szacując powinno to starczyć na jakieś 10-14 dni. Więc koniecznie musimy zacząć zbierać kasę. Niestety sytuacja nie jest wesoła. :?
MIKUŚ

Post » Pon cze 20, 2011 19:10 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A na Jagodę mam już metodę.
Kiedy zaczniecie dyżur i otworzycie drzwi to od razu nalejcie sobie pół kubka wody - czystej wody. I kiedy usłyszycie trzask że się wspina to prosze Pannę Jagodę chlupnąć wodą. TO DZIAŁA. Miałam cały czas spokój od jej wybryków :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon cze 20, 2011 20:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon cze 20, 2011 21:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Bubor dziękuję za wpłatę. :1luvu:
Za te pieniążki zakupie żwirek jeśli nie masz nic przeciw.
MIKUŚ

Post » Pon cze 20, 2011 22:13 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

vampirre_69 pisze:A może ktoś mnie pomóc ??
Mam 3 ośmio dniowe kociaki bez matki .
Matka dzisiaj zaginęła , kupiłam mleko u weta za 50 zł i karmię butelką na przymus ale nie chcą się wypróżnić :(
Masuję brzuszki i jak narazie nic ...
Są 2 czarne kotki i szary pręgowany kocurek prawdopodobnie .
Poszukuję matki zastępczej lub kogoś kto może do mnie przyjechać i pokazać jak się nimi zająć , jestem z Sosnowca .

Dziewczyny, może ktoś mógłby pomóc?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]