Plamka szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 20:31 Re: Dzikie kociaki

Widziałam burą ciężarówkę w przelocie, na moje oko jest po wszystkim. Nie śmigałaby tak z ogromnym brzuchem,a nie widziałam, żeby była mega gruba, tak jak ostatnio, ale....pod samochodem była i uciekła pod drugi.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie cze 05, 2011 9:34 Re: Dzikie kociaki

Czyli żyje, Dorobella jak my ją złapiemy do tej klatki łapki??? :(

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie cze 05, 2011 13:07 Re: Dzikie kociaki

Czarno to widzę :roll: Sedalinu jej nie podamy, bo jak wejdzie w tą dziurę, za Chiny jej nie wyjmiemy.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt cze 10, 2011 13:45 Re: Dzikie kociaki

Niosą dobre wieści wczoraj do nowego domku pojechał nasz mały chłopczyk. Mały się spodobał, państwu zależało na kociaku już takim troszkę większym. Zamieszkał w Tarnowskich Górach. :)

Koteczka co ma plamkę na nosku rozchorowała się nam... chodziliśmy na kroplówki, ale teraz jest już lepiej. Kicia dostaje 1/4 synuloxu 2Xdziennie i jest coraz lepiej :):) Tylko nikt nie dzwoni odnośnie naszym maluchów.... :(

OlaLola

Post » Pt cze 10, 2011 14:19 Re: Dzikie kociaki

OlaLola pisze:Tylko nikt nie dzwoni odnośnie naszym maluchów.... :(

poproszę info i zdjęcia na maila wega_shg@wp.pl , pomogę je ogłaszać :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob cze 11, 2011 20:21 Re: Dzikie kociaki

oki jutro wyślę na pewno :):)

OlaLola

Post » Nie cze 19, 2011 19:14 Re: Dzikie kociaki

Nikt nie chce Burasi i Plamki... :(

OlaLola

Post » Pon cze 20, 2011 8:50 Re: Dzikie kociaki

OlaLola pisze:Nikt nie chce Burasi i Plamki... :(

na Tablicę.pl je dawałyście? Jak nie- uzupełnię wieczorem.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 21, 2011 15:24 Re: Dzikie kociaki

Ja juz sama straciłam rachubę... małe rosną jak na drożdżach, ale teraz ogólnie taki czas, nikt kota nie chce. Przynajmniej ode mnie... a mnie się jeszcze marzy najlepiej dla nich wspólny dom... Buraśka to jeszcze se poradzi, ale Plama to nie ufna jest....

OlaLola

Post » Wto cze 21, 2011 15:27 Re: Dzikie kociaki

OlaLola pisze:Ja juz sama straciłam rachubę... małe rosną jak na drożdżach, ale teraz ogólnie taki czas, nikt kota nie chce. Przynajmniej ode mnie... a mnie się jeszcze marzy najlepiej dla nich wspólny dom... Buraśka to jeszcze se poradzi, ale Plama to nie ufna jest....

OK, to uzupełnię :) fejsbuka takoż.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt cze 24, 2011 17:41 Re: Dzikie kociaki

XAgaX pisze:
OlaLola pisze:Ja juz sama straciłam rachubę... małe rosną jak na drożdżach, ale teraz ogólnie taki czas, nikt kota nie chce. Przynajmniej ode mnie... a mnie się jeszcze marzy najlepiej dla nich wspólny dom... Buraśka to jeszcze se poradzi, ale Plama to nie ufna jest....

OK, to uzupełnię :) fejsbuka takoż.

dziękuje, nikt nie dzwoni w sprawie dziewczyn, a mnie się jeszcze marzy adopcja podwójna :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

OlaLola

Post » Pt cze 24, 2011 18:01 Re: Dzikie kociaki

Oto nowe zdjęcia dziewczyn, choć na pierwszym planie króluje Plamka.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Nie cze 26, 2011 16:03 Re: Dzikie kociaki

Muszę pochwalić Maxy robi dziewczynom ogłoszenia :)
Teraz czekajmy na odzew :)

OlaLola

Post » Nie cze 26, 2011 17:37 Re: Dzikie kociaki

A co, mam siedzieć i patrzeć jak ty harujesz ???. To nie w moim stylu :mrgreen:

maxy

Od: Pon maja 09, 2011 14:38

Post » Pon cze 27, 2011 15:35 Re: Dzikie kociaki

No i ogłoszenia się opłaciły. Burasia jest już w nowym domku :) Zamieszkała w Katowicach wraz z innym adoptowanym kotkiem Felusiem. Nowa Pani Burasi miała przyjechać autobusem, ale okazało się, że mąż wcześniej przyjechał z delegacji i przyjechali samochodem. Burasia absolutnie nie chciała się wyprowadzać i na znak protestu podrapała zarówno moją mamę jak i swoją nową Panią. Na szczęście nowych opiekunów nie zniechęcił jej protest i pojechała do nowego domku.

Za domek. :ok: :ok: :ok:

Plamka czyli ostatnia z piwnicznego rodzeństwa nadal czeka. Brak Burasi rekompensuje jej Fruzia, która została jej mamką...

OlaLola

[poprzednia][następna]