DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 19:37 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Faktycznie, przy drewnianym żwirku pyli się bardziej, dla alergików to może być duży problem. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob cze 18, 2011 19:46 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Fakt to jest dla mnie problem :? Mam teraz małe kociaki więc daje im drewniany i już mam zawalony nos i wszystko mnie swędzi mimo iż biorę leki :( :( ja jestem uczulona też i na żwir bentonitowy ale mniej...najlepszy dla mnie jest silikonowy no ale .....jakoś te żwiry wcześniej były wydajniejsze chyba....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob cze 18, 2011 19:46 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Agneska pisze:Faktycznie, przy drewnianym żwirku pyli się bardziej, dla alergików to może być duży problem. :(

Bardziej? 8O
Pierwszy raz słyszę 8O
Dla mnie to ten normalny pyli jak diabli.
Przy pelecie pylić mogą resztki z dna worka.
Ale te kuleczki nie pylą, może się trochę roznoszą.
Przynajmniej ja mam takie wrażenie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 18, 2011 19:50 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

tu nie chodzi o pylenie tylko o drewno....

J.D.

Post » Sob cze 18, 2011 19:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

No to d... :(
A szkoda, bo to naprawdę wychodzi o niebo taniej.

Erin

Post » Sob cze 18, 2011 20:39 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wiem bo już to przerabiałam...
Ale chcę napisać o czymś innym.Miau to miejsce i magiczne i straszne ostatnio ze wskazaniem na "straszne" :? i to nie ze względu na ogrom kocich tragedii ale ze względu na postępowanie forumowiczów;bo trzeba to wyrażnie powiedzieć,że jest miau oficjalne,w postach i jest drugie-na pw.O ile na wątkach bywa i pokojowo i wojennie to forum na pw to istna mafia cicho-ciemnych;tam trwają knowania,kopanie dołków,oczernianie,szkalowanie,jątrzenie i podpuszczanie jednych przeciwko drugim,próby skłócenia naszych z waszymi,tych z tamtymi.....brrrr
To przestaje mi się podobać.Odpadam i tylko ze względu na bazarki i tworzenie ogłoszeń będę czasem obecna na wątku Nero....

J.D.

Post » Sob cze 18, 2011 20:52 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:Wiem bo już to przerabiałam...
Ale chcę napisać o czymś innym.Miau to miejsce i magiczne i straszne ostatnio ze wskazaniem na "straszne" :? i to nie ze względu na ogrom kocich tragedii ale ze względu na postępowanie forumowiczów;bo trzeba to wyrażnie powiedzieć,że jest miau oficjalne,w postach i jest drugie-na pw.O ile na wątkach bywa i pokojowo i wojennie to forum na pw to istna mafia cicho-ciemnych;tam trwają knowania,kopanie dołków,oczernianie,szkalowanie,jątrzenie i podpuszczanie jednych przeciwko drugim,próby skłócenia naszych z waszymi,tych z tamtymi.....brrrr
To przestaje mi się podobać.Odpadam i tylko ze względu na bazarki i tworzenie ogłoszeń będę czasem obecna na wątku Nero....

Horror jakis dzisiaj. Wszędzie pełno maluszków, rury mi zatkało i wszystko wybija i jeszcze TY :cry:
Ale co fakt to fakt.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 18, 2011 21:23 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Nie rozumiem już ludzi w ogóle ,przecież zamiast knuciem zajęli by się pomaganiem. :?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie cze 19, 2011 9:18 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

horacy 7 pisze:Nie rozumiem już ludzi w ogóle ,przecież zamiast knuciem zajęli by się pomaganiem. :?

Trzeba robić swoje bez względu na to co się dzieje.Każdy uratowany kot spotkany na drodze,nad którym się pochylimy, to jedno życie więcej.I to jest bezdyskusyjne. Każdy pomaga tak jak uważa za słuszne.Nie na tym podole będą nas oceniać.

Asiu co z fotkami Kropka?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 19, 2011 18:06 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Już wstawiam :ok:

J.D.

Post » Nie cze 19, 2011 18:11 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Oto Kropek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

J.D.

Post » Nie cze 19, 2011 18:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Śliczny czarnulek :P

Erin

Post » Nie cze 19, 2011 19:39 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Zrobiłam dla Brynia i operację ślepaczka Nero mój debiutancki bazarek.
viewtopic.php?f=20&t=129272
Nie jestem pewna czy on "trzyma się kupy" (no, niestety znowu o koopie :oops: :oops: )
Będę jeszcze dokładać i ewentualnie poprawiać.
Tekst wpisałam jak potrafiłam.

Proszę o uwagi i ewentualne podbijanie jeśli ktoś dysponuje czasem i możliwościami...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 20, 2011 6:48 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Melduję się na rozkaz - kulawy bazarek dla Nerunia i Brysia uruchomiony - będę go cały czas załadowywać - uczę się :oops:
I postaram się choć moralnie (bo niemoralnie chyba nie wolno :oops: ) wspierać.

Koniec żartów do roboty :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 21, 2011 4:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wróciłam....Łapanka uwieńczona sukcesem :ok: "ciężarówka" +2 baby+1 chłopak siedzą w transporterach :dance: :dance2: jedna dziewczyna dostała po głowie kratką i cholera wie kiedy teraz uda mi się ją złapać :evil: został też jeden piękny, srebrno-biały,duży kocur-baaaaardzo ostrożny;tu też będzie problem...ale nie ma co narzekać najważniejsze zadanie wykonane-nie będzie małych kociaków :ok: :ok: Teraz mogę odsapnąć i odpocząć bo z tego wszystkiego to nie spałam...

J.D.

[poprzednia][następna]