MEGUŚ i reszta ferajny ;) Po 2,3,5 latach...foto-ost. str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 16:21 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Wiem, że nie skreśla, ale dziwnie się kojarzy he he. Dziś kolejna randka z innym kolegą :D Student politologii, łysy, przypakowany, a jednak student - pozory czasem mylą. Wydaje się być miły, mam nadzieję, że będę się dziś bawiła równie dobrze, ale plany mamy na nie co dłuższe spotkanie ( ogródki, a potem jakieś disco ) ;)

A dziewczynki chyba tęsknią :( W końcu Soncia znała go od 6 lat, Zuziolek od urodzenia, a Megunia odkąd u mnie jest.Mam wrażenie, że suni bródka bardziej posiwiała :( Szkoda, że nie mam jak im tego wytłumaczyć, przecież taki zwierzak też cierpi na swój sposób , ale najważniejsze że pancia jest przy nich i zawsze będzie :1luvu:

edit.19.06

Spotkanie było bardzo miłe.Siedzieliśmy do zamknięcia ogródków, a potem na disco. Wyszalałam się nieziemsko i było bardzo miło.
Niestety dziś strasznie jakoś zatęskniłam za byłym.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pon cze 20, 2011 6:14 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Mam nadzieję Niki,że humor Ci się polepsza?
Wiadomo będą lepsze i gorsze dni kiedy będziesz go przeklinac i kiedy zatęsknisz ale lepiej to pierwsze.
Życzę by jego miejsce zajął jakiś odpowiedzialny men :) i żebyś była szczęsliwa
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon cze 20, 2011 12:40 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Zostawił mnie dla innej, poznał ją w pracy i ... wyrwał mi serce :cry: :cry: :cry:

niki2117

Post » Pon cze 20, 2011 12:52 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

ojj ja tu wyczuwam mega doła?
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon cze 20, 2011 13:09 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Tak, mega dół, bo rozmawiałam z nim dzisiaj. Niewinna rozmowa skończyła się tym,że powiedział mi prawdę. Taką prawdziwą, bez owijania, że chodzi o wolność. Zostawił mnie dla innej z którą się spotyka...jak Boga kocham, czuję się jakby mi ktoś serce rozdarł, ale przynajmniej go teraz nienawidzę...i to jedyny plus tej całej sytuacji.

niki2117

Post » Wto cze 21, 2011 6:33 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Kochana - rozumiem Twój ból i gniew i nienawiść.Wiem też,że łatwo mi mówić ale musisz szybko o nim zapomnieć.Nie był Ciebie wart i dobrze,że teraz się o tym dowiedziałaś :!:
..a jakby to wszystko dalej zaszło i okłamywałby Cię w żywe oczy?
tak masz jasność sytuacji moja Droga
Główka do góry - pewnie kolejna miłość ma Cię na oku
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro cze 29, 2011 13:08 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Hej, Niki, co tam u Ciebie i dziewczynek?
Mam nadzieję, że dobrze się czujecie, a Ty spotykasz się z fajnymi ludźmi :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro cze 29, 2011 21:46 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

U nas na obecną sytuację w miarę dobrze. Dziewczynki wróciły do normy, broją i jedzą jakby było ich całe stadko ;) Ja stwierdziłam, że nie zamierzam wskakiwać do następnego związku tylko mam zamiar trochę się wyszaleć i pobyć sama. Spotykałam się z kimś ostatnio, ale trochę za szybko się wszystko działo i się wystraszyłam ;) Póki co muszę odpocząć od facetów i związków.
Generalnie są lepsze i gorsze chwile, ale jakoś musimy żyć, bo pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da. Strasznie ciężko jest żyć samemu, ale nie mam wyjścia. Finansowo dołek, nawet na towar nie uzbierałam i nie wiem jak to się pociągnie, ale jeszcze nie siwieję, więc jakaś szansa jest. Pozdrawiamy serdecznie :) Na dniach postaram się wrzucić jakieś aktualne fotki moich piękności :1luvu:

niki2117

Post » Czw cze 30, 2011 8:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Obrazek witajcie Kochanie

fajnie,że Niki dochodzisz do siebie choć wiem,że to trudne
ale mam nadzieję,że jak poszalejesz znajdziesz już tego jedynego
głaski dla futrzaków
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw cze 30, 2011 8:14 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Gdy czytała Twój wpis, przypomniał mi się plakat: znudzony facet za kółkiem(stoi w korku) i podpis- postoję, przecież nie przelecę. Pewne sytuacje trzeba przeczekać, bo przyspieszanie wydarzeń kosztuje dodatkowe nerwy a efekt mizerny.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw cze 30, 2011 14:28 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

sunshine pisze:Gdy czytała Twój wpis, przypomniał mi się plakat: znudzony facet za kółkiem(stoi w korku) i podpis- postoję, przecież nie przelecę. Pewne sytuacje trzeba przeczekać, bo przyspieszanie wydarzeń kosztuje dodatkowe nerwy a efekt mizerny.

100% racja :) Uczę się żyć sama ze zwierzakami i zaczyna być mi tak dobrze. Nie mówię, że nie chciałabym kogoś, ale nic na siłę. Musi być to "coś" , a nie podejście "byle był" , bo ja będę się tylko męczyła i jeszcze kogoś zranię, więc nawet z założenia nie ma to sensu.

Dziewczynki jak przystało na ciepły dzień ciągle śpią rozłożone gdzie się tylko da. Wczoraj się przez Zuzika przewróciłam,coś mi w plecach przeskoczyło, ale mam nadzieję że ból minie. Cieszy mnie, że mają apetyt i odpukać nic się złego nie dzieje. Bardzo, naprawdę bardzo się cieszę, że one są ze mną...bez nich to nie był by dom...na szczęście są :1luvu:

niki2117

Post » Wto lip 05, 2011 13:58 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Dzisiejsze fotki moich rozleniwionych dziewczynek :1luvu:

Obrazek

Oczywiście najlepiej na podusiach i w kocykach ;)
Obrazek

Telewizor jest mój :twisted:
Obrazek

No i Soncia, żeby jej przykro nie było :)
Obrazek

Moje skarby miewają się dobrze. Ja póki co też nie narzekam. Zdarzają się chwilowe doły, ale minęły już 3 tygodnie, więc najgorsze już chyba za mną. Tęsknię momentami jeszcze, ale to chyba normalne. On się nie odzywa, więc to też ułatwia sprawę. Jak ma coś do mnie lub ja do niego to przekazujemy sobie przez mojego szwagra, bo oni nadal kontakt utrzymują. Generalnie jakoś sobie radzę, troszkę zmieniłam fryzurkę i byle do przodu...

niki2117

Post » Wto lip 05, 2011 14:32 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Dziewczyny jak zwykle śliczne :1luvu:

Fajnie, ze masz tak zdrowe podejscie do całej sprawy :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lip 05, 2011 15:32 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

No kochana jakieś muszę mieć. Świat się na jednym facecie na szczęście nie kończy :ok: Najważniejsze dla mnie są teraz moje zwierzaki i ja sama :D Pozdrawiamy cieplutko :1luvu:

niki2117

Post » Wto lip 05, 2011 20:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Pięknie się dziewczyny prezentują ;)
Kciuki za Ciebie cały czas :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]