****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Beatko-tu i bytność potrzebna,by wątek nie spadał!-witaj kochana! Kasieńko-wielkie dzięki!!!!! Zastanawiam sie jednak,czy by nie dopisać,że koteczka ze stresu wylizuje sobie futerko,dlatego musi byc dom bez kotów,by ewentualny domek wiedział,że Bianka ma problem-nie chciałabym,by dom czuł się oszukany ułomnością Bianki.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dopisałam Bianka ze stresu wylizuje sobie futerko, dlatego ważne jest by była kocią jedynaczką.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasiu kochana, to nie ułomność Bianki. Nie myśl tak. Ona jest krucha i delikatna i na swój sposób radzi sobie z trudną sytuacją. Jak w domu będzie jedynaczką, problemu nie będzie - zobaczysz. Dlatego za dom bez kotów dla pięknej kiciuni
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
jestem i ja trzymam kciuki za slicznotke Kasia, nie wiem, czy ktos juz o tym wspominal-ogloszenia, plakaty... jesli masz mozliwosc-wydrukuj choc kilka, rozwies w przychodniach wet, w wiekszych sklepach zoologicznych.. Moze to pomoze w znalezieniu domku? Moze poprostu domki ktore nie maja kotow, a szukaja swego kociego szczescia, nie wiedza, gdzie szukac, moze nie znaja miau, nie maja czasu na szukanie kota w internecie... Jakis sposob musi sie znalezc, poprostu cos w koncu musi poskutkowac!
Witaj edii ,witaj Aga ,witaj Sylwuś ,witaj Ola Sorry,że tak hurtowo,ale rano mam mało czasu Ola-ona błakała się ponad dwa miesiące ,w miejscu bardzo widocznym,w mrozy-i jakoś nikt jej nie wziął,nie pochylił się nad jej nieszczęściem! To małe wredne miasteczko-tu sie kotów nie przygarnia-tu się koty wyrzuca! Przecież to nie pierwszy kot,któremu szukam domu,więc znam doskonale i sytuację i metody Czy ktoś mógłby jej zrobić wydarzenie na fb????????-proszę!!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"