Wrednymi ludźmi nie ma się co przejmować - wiem, co mowię. Załóż watek psiakowi, to na pewno nie zaszkodzi.
Ostatnio edytowano Sob cze 18, 2011 8:47 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dzięki muszę poprosić córę bo ja niestety nie umie ,A Lordzik kocha koty zrobiłam mu fotkę tak się na nie cieszy , już dziś nie oglądał się za samochodami tylko drepczę za mną jest taki kochany .Robinek też zadowolony bawił się piłeczką więc na razie zwierzaki szczęśliwe i ja z nimi .Pozdrawiam .
Dziś jak nigdy szłam na działkę na pieszo bo koło mi się przebiło i ta bida stanęła na mojej drodze z daleka myślałam że to kuna coś , bo taki podkasany doszłam bliżej a to kocurek , na jedno oczko nie widzi na pewno jest strasznie chudy to sama skóra i kości a tak szuka kontaktu z człowiekiem , wygląda strasznie na pewno ma kk nie ma siły miauczeć tylko po popiskuję , dałam mu troszeczkę jeść żeby się nie rozchorował bo widać że on nie jadł kilka ...., a łapki ma takie chude jak mały palec u ręki .Nie ma go po czym głaskać bo tylko na nim same kości , i co tu dalej robić
Niestety zdj ecie tego nie pokazuje jaki jest strasznie chudy bo ma sierść nastroszoną , nie wiem czy on z tego wyjdzie bo kiepsko wygląda .Brak słów i skąd on przyszedł czy ktoś go wyrzucił , nie mam już sił na ludzi w moim mieście .
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
lidka02 pisze: Nowy koteczek , dziś zauważyłam że kotek jest nie widomy , nie widzi nic , nie wiem co dalej .
Znowu się coś nie wyświetla. Może nie wrzucaj zdjęć przez Naszą Klasę tylko lepiej na ImageShack.us czy coś podobnego. Zdjęcie umieszczam ponownie:
To ta sama bieda co wczoraj czy coś nowego? Strasznie chudy. Jak nie widzi to pewnie dlatego, nie umiał sobie radzić... Trzymam kciuki, żeby z Robinkiem i tą biedą było tylko lepiej.