» Nie cze 19, 2011 14:56
Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek z ADHD... :)
Sprawy mają się tak: Alinka6 zabierze ode mnie na dt do siebie Maszę, Boryska i Kropka. Jestem za to przeogromnie wdzięczna, bo przyznam się szczerze, że nie daję rady ostatnio. Dobija mnie też brak jakichkolwiek pytań o te koty, sensownych, mam na myśli. Jakoś mam nadzieję, że u Alinki znajdą szybko dom.
Kropek i Borysek nie chcą siedzieć w swoim pokoju z Maszą, a jak są poza pokojem, to nie bardzo im się podoba Puchatek, cwaniakom. Szczególnie Borys jest ważny i zadziorny. Kropek to taki bardziej maminsynek jest. Poza tym, no cóż, mam wrażenie, że oni nadal wiszą Maszy u cyca, ponieważ ona ma mleko. Najwyraźniej ona je podkarmia regularnie.
Kiwusia dobrze się dogaduje z Puchatkiem, na szczęście, zresztą ona lubi wszystkich.
Puchatek natomiast bardzo nas od kilku dni martwi dziwnymi, nie wiem, jak to nazwać, naroślami? na głowie. Najpierw pojawił się jakby róg na środku główki, a wczoraj zauważyliśmy to samo obok ustek. Wygląda to przedziwnie, jeśli uda się to wyraźnie sfocić, zamieszczę. Musimy to pokazać wetowi, tylko że do końca czerwca nie możemy nigdzie dalej jeździć, bo nasze auto jest niepewne, naprawiane będzie dopiero pod koniec miesiąca.
No i tak ogólnie to jest dziwnie dość.