Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 12:34 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

On na pewno jadał bardzo źle i nieregularnie. Bywało, że nawet przez trzy dni się nie pojawiał, a potem był taki głodny, że zjadłby karmę razem z puszką. A co jadał w międzyczasie... Czym ludzie karmią bezpańskie koty, to wiem, bo muszę sprzątać nieraz kocią stołówkę.

Spróbujesz tę karmę, o której pisałam. Nie będzie tego dużo, ale powinno wystarczyć, żeby się zorientować, czy się poprawia.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie cze 19, 2011 12:39 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Na razie tylko saszetki... jutro kupię mu 400g suchego instestinala i od Jaany dostnę więcej pocztą, więc zobaczymy... Może będzie lepiej...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie cze 19, 2011 12:53 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylek ja też był chciał tak poleżeć w łazience z Duża :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie cze 19, 2011 15:11 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Musi być lepiej.
Intestinal dobrze robi, coś o tym wiem, bo jadłam.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 19, 2011 16:35 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Haker1 pisze:Badylek ja też był chciał tak poleżeć w łazience z Duża :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Haker

Wiesz, Hakerku, myślę, że Duża wyglądała dużo śmieszniej niż ja :ryk:
Duża właśnie wróciła, nakarmiła Mroczka i pozwolił jej się pogłaskać :ok:
A je jestem nieszczęśliwy i troszkę nerwowy, bo ja lubię koło Dużej siedzieć, a nie mogę :oops:
Badylek relacjonujący
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie cze 19, 2011 18:10 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Cześć Badylku, tu Frania. Duża wiecznie robi zdjęcia Fasolce, powiedziałam, żeby mi też zrobiła dziś i wysłała do Ciebie.
To ja na miejscówce półka na książki, przepraszam - koty
Obrazek

Obrazek

Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 19, 2011 18:36 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Franiu, uwielbiam Twoją plamkę na nosku :1luvu:
Duża idzie sprawdzić te białe koty. Ciekawe czy dzisiaj je gdzieś zobaczy, i czy zjadły
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie cze 19, 2011 18:44 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, przez te plamy na pyszczku duża mówi na mnie czasem Mały Zorro.
Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 19, 2011 20:50 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Franiu jak ty ładnie patrzysz na mnie, i ta łapeczka nic tylko całować.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon cze 20, 2011 7:42 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, duża widziała tamte koty? Martwię się o Ciebie, kotlego kochany.
Spaliście dobrze, mam nadzieję, że nie w łazience?
Fasolka

Haksiu, duża też lubi moje łapki. Duża mnie kocha bardzo, chociaż złości się na mnie, jak ganiam Fasolkę. Ale ktoś przecież musi trzymać porządek w domu, ja się najlepiej do tego nadaję, bo jestem najbardziej odpowiedzialna. Duża czasem mówi na mnie gosposia.
Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon cze 20, 2011 8:33 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Jestem, Duża wczoraj kotów nie widziała, ale jedzenie zniknęło :roll:
Dzisiaj będzie znowu szła po jedzenie dla pochłaniającego-wszystko-co-stanie-na-drodze Mroka i będzie tych kotów wypatrywała :roll:
Duża mówi, że tak jeszcze kilka dni będzie się włóczyć między tymi domkami i w końcu ktoś policję wezwie, że Duża włamanie przygotowuje :twisted:
Przespaliśmy jakoś, na szczęście tym razem bez przygód łazienkowych. Nie spałem z Dużą, dopiero jak o 6 rano się pierwszy raz obudziła przyszedłem do niej. Bardzo chciałbym się pobawić, a nie ma z kim :(

Franiu, wiesz co, czarne są klasyczne, ale każda krówka jest zupełnie wyjątkowa i charakterna, tak sobie myślę :kotek:

Strasznie wieje u nas, aż się wystraszyć można czasem.
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon cze 20, 2011 9:06 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

I u nas wieje. A moja Chrzestna jest goopia i każe Dużej otwierać okna nawet jak strasznie wieje, bo uważa, że nic złego się nie stanie nawet przy tajfunie, cokolwiek by to było
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 20, 2011 9:27 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:

Franiu, wiesz co, czarne są klasyczne, ale każda krówka jest zupełnie wyjątkowa i charakterna, tak sobie myślę :kotek:

Badylek

Badylku,

moja Duża tez tak myśli.
Ona bardzo kocha krówki, szczególnie kochała jednego dymnego krówka.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon cze 20, 2011 10:08 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Ja też jestem wyjątkowa :( :( :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]