Grzebien jest z Trixie genialny wrecz z kreconymi zebami -wyczesuje wszystko .......

Rysia dorwalam mimo biernego oporu
Patrycja po prostu zajrzyj ,jak bedziesz u rodzicow-tylko ,ze Gucio to strachulec -trzeba siedziec spokojnie i czekac ,az sie zolzulec staskni za miaziankami,a poniewaz jest gapowaty ,to duza szansa ,ze przegapi ,kto go glaszcze

i nie zwieje

Smakusia zas wystarcza ociernaie sie o nogi i nadstawianie na dwa-trzy glaski
Mojego towarzystwa nikomu nie oddam,choc kolejka swego czasu została poczyniona
Odnosnie grzebienia poszukam linka tego grzebienia
Naprawde fajnie czesze,choc Gucio zwiewa na jego widok

Smakusie zas ,coz wystarczy raz nim przejechac -Smakusia ma wlasciwie futerko samoobslugiwalne
Dzis koty oberwa Fronlinem po karku zapobiegawczo -wiem ,ze wszystkie sie na mnie obraza
Poki co wlasnie rude zeszlo z kolan ,bo bylo by go wymiziac-rude na szczescie po czesaniu nie chowa dlugo urazy
Gucio zas ostro sie sprzeciwia,zaszywa sie w kociej czarnej dziurze i dlatego jest umowiony z Alinka na srode-on jest obslugiwalny poza domem,w domu to nieustraszony bohater
Smakusia wyszla jak damam-wiadomo

Dzisiaj u nas chlodniej -jest bosko
Halbina dziekuje ,ze zrobilas takie cudne zdjecia -zwlaszcza te Guciowi strachulcowi w roznych fazach głaskania-Patrycja to cos to wlasnie slawetny Gucio

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.