Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 18:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

ula-misia pisze:
Danusia pisze:
ula-misia pisze:
Danusia pisze:
ula-misia pisze:POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w kolejce stałam :mrgreen:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: 8O

do kompa :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: -jak młody wróci na wakacje to ja mam szlaban/24h będzie jego/ :mrgreen:

teraz to ja mam fajnie, wcześniej to dopiero kolejka była :mrgreen:
teraz młody ma swój, i cale szczęście, choć jak do nas przychodzi to mi też sie wtrynia , bo ja mam szybszy internet :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob cze 18, 2011 18:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Nie spi moja Ksiezniczka? :1luvu:
Ona mi przypomina mojego Mimila. Charakterem. Sama miekkosc i delikatnosc. Zwinal sie teraz w hamaku i korzysta ze sloneczka.
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Sob cze 18, 2011 18:55 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

ula-misia pisze:taka mina,że siem bojem :roll:

zobaczyła kota za oknem, i dlatego niezadowolona,że jej tam nie ma :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 18:56 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Chat pisze:Nie spi moja Ksiezniczka? :1luvu:
Ona mi przypomina mojego Mimila. Charakterem. Sama miekkosc i delikatnosc. Zwinal sie teraz w hamaku i korzysta ze sloneczka.

słoneczka nie ma :roll:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob cze 18, 2011 18:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Baja to uosobienie łagodności wszelakiej.
Nikomu w drogę nie wchodzi, tylko pazurki pokazuje,gdy to jej ktos w drogę wejdzie :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 18:58 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

ula-misia pisze:

ano nie ma. pokropiło u nas i sie zachmurzyło. Ale parno jest okropnie :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 19:00 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Danusia pisze:

Nikomu w drogę nie wchodzi, tylko pazurki pokazuje,gdy to jej ktos w drogę wejdzie :(

Mimil juz spral pelnojajecznego zbijobruka, ktory przedtem pral Chanelle. Przylazl sobie do naszego ogrodu, a tu niespodzianka: nowy facet. I do tego U SIEBIE :twisted: A w domu jest lagodnym, mieciutkim pieszczoszkiem panci. Bajcia musi byc terytorialna kotka.
Obrazek

Chat

Post » Sob cze 18, 2011 19:00 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

ja jestem przed deszczem zabezpieczony, jakby co :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 19:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Danusia pisze:
ula-misia pisze:

A u nas raz bylo slonce, a raz lalo jak z cebra. Rano bylam w miescie i musialam dwa razy przeczkiwac ulewe. TZ chcial trawnik kosic. Dwa razy uciekal :lol: Wkurzony jak jasnygwint (o ile Belg moze byc wkurzony :lol: )
Obrazek

Chat

Post » Sob cze 18, 2011 19:03 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Chat pisze:
Danusia pisze:

Mimil juz spral pelnojajecznego zbijobruka, ktory przedtem pral Chanelle. Przylazl sobie do naszego ogrodu, a tu niespodzianka: nowy facet. I do tego U SIEBIE :twisted: A w domu jest lagodnym, mieciutkim pieszczoszkiem panci. Bajcia musi byc terytorialna kotka.

Bajcia tak samo by zrobiła :lol: . dzisiaj np pacnęla mnie łapką . nie zajarzylam ,o co jej chodzi. Pózniej się domysliłam ,ze połozyłam ręke na parapecie :roll: ,a ona tam się chciała położyć :lol: .Oj jaka ja niedomyslna jestem
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 19:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Chat pisze:
Danusia pisze:
ula-misia pisze:

A u nas raz bylo slonce, a raz lalo jak z cebra. Rano bylam w miescie i musialam dwa razy przeczkiwac ulewe. TZ chcial trawnik kosic. Dwa razy uciekal :lol: Wkurzony jak jasnygwint (o ile Belg moze byc wkurzony :lol: )

no nie wiem jakie charakterki mogą mieć Belgowie 8O
ale skoro tak mówisz, to już oczami wyobrażni to widzę :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 21:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

no, kiedy w końcu zacznie padać :roll:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 21:06 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Danusia pisze:ja jestem przed deszczem zabezpieczony, jakby co :mrgreen:

Obrazek

Moje najmadrzejsze Slonusio :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob cze 18, 2011 21:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Dorota pisze:

nawet sie na Ciebie patrzy :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob cze 18, 2011 21:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Danusia pisze:
Dorota pisze:

nawet sie na Ciebie patrzy :ryk:

Tak! :ok:

I do pyszczka mu w blekicie :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]