Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Co to dziś święto narodowe![]()
?Mało osób wogóle żadnych powiadomień?Wkleję rachunki i zdjęcie z kontrastem cyfrowo robione Bejbi.Na razie dałam Royal na sranko i zobaczymy co będzie i byłam u weta choć jeszcze nie przyjmował,to wypisał receptę na Debridat.Wkleję cenę,to granulat do rozpuszczania i tylko miesiąc po otwarciu jest ważny.Oczywiście Bejbi suchego RC wcina
nie ma takiego w saszetce.Weta pytałam czy to początek okrężnicy olbrzymiej,to powiedział że może być i jeśli się powiększy nie ma na to operacji i trzeba by było Bejbi skrócić męki
![]()
![]()
Jak wrzucę zdęcia to się przyjrzyjcie dokładnie.
kalair pisze:Vailetku, spokojnie.. Dobrze, ze Bejbusia sie wyproznila. Dawaj jej jedzonka w malych ilosciach kilka razy dziennie. Nie duzo na raz.
akasheni pisze:To może faktycznie nie kombinować z jedzeniem, niech już chapsnie co lubi, funkcjonować na czymś musi.
Dobrze, że kupal był (brzydki, ale chociaż wyszedł i nie zalega). Duuużo cierpliwości, bo tu chyba szykuje się dłuższe leczenie, z happy endem oczywiście, ale na razie trzeba się cieszyć takimi drobiazgami
![]()
Nie orientuję się do którego weta chodzisz, więc tylko podrzucę, że dziewczyna z tego wąteczku w sprawach jelitowych u kotów poleca w Bydgoszczy dr Parzęckiego z kliniki na Belzy.
http://www.dogomania.pl/threads/208436- ... !-Pomocy-(
Ciekawe czy na wątku o Cośku będzie odzew, przydałyby się wszelkie info.
kalair pisze:Ale niech je chocby po kilka chrupek. To sie wbrew pozorom kochana uzbiera w ciagu dnia. . I badzmy dobrej mysli....![]()
![]()
![]()
![]()
akasheni pisze:To może faktycznie nie kombinować z jedzeniem, niech już chapsnie co lubi, funkcjonować na czymś musi.
Dobrze, że kupal był (brzydki, ale chociaż wyszedł i nie zalega). Duuużo cierpliwości, bo tu chyba szykuje się dłuższe leczenie, z happy endem oczywiście, ale na razie trzeba się cieszyć takimi drobiazgami
![]()
Nie orientuję się do którego weta chodzisz, więc tylko podrzucę, że dziewczyna z tego wąteczku w sprawach jelitowych u kotów poleca w Bydgoszczy dr Parzęckiego z kliniki na Belzy.
http://www.dogomania.pl/threads/208436- ... !-Pomocy-(
Ciekawe czy na wątku o Cośku będzie odzew, przydałyby się wszelkie info.
akasheni pisze:Zerknęłam, że dziewczyna od Cośka była dziś na forum, ale koło południa. Na pewno jeszcze napisze!
Mi z tymi linkami to już głupio, praktycznie w każdym poście coś wklejamAle nie mogę pomóc własnym doświadczeniem
![]()
U mnie strajk na mięcho, już się małpkom zabawa znudziła. Ja im nie odpuszczę, bo już mam zapasy na cały tydzieńwięc chrupy tylko po południu/na noc, co by do rana zgłodniały, a na śniadanie miksik z udek ze skórką, mięska z szyjki indyka, żołądeczków albo wołowinka. Piszę o tym w ramach "co u mnie", a nie żeby skłaniać Cię do wmuszania Bejbuni mięska na siłę
![]()
Ps. Na zdjęciach słodziaka na maksa. chyba bym zacałowała tę pysiulę (a co tam, że brzydko pachnie!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Marmotka, Nul i 91 gości