Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:Cammi, nie przejmuj się. To nie jest wina braku wskaźnika temperatury w Twoim piekarniku. Raczej tego, że Annazoo za cholerę nie wie, gdzie leży cały chlebowy osprzęt
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Cammi, nie przejmuj się. To nie jest wina braku wskaźnika temperatury w Twoim piekarniku. Raczej tego, że Annazoo za cholerę nie wie, gdzie leży cały chlebowy osprzęt
To są podłe pomówienia
Cammi pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Cammi, nie przejmuj się. To nie jest wina braku wskaźnika temperatury w Twoim piekarniku. Raczej tego, że Annazoo za cholerę nie wie, gdzie leży cały chlebowy osprzęt
To są podłe pomówienia
to gdzie leży?![]()
i nie ja mam piekarnik bez wskaźnika tylko TY/WY macie
a jeżeli już chodzi o tę literkę S w imieniu
to ja uważam, żeś matka kocia wyrodna
bo LSD powinno być LDS - a ogólnie to może nawet DSL - bo leoś jest napewno gentalman
żeby pasowało to się pierwszeństwo/kocieństow przesuwa?
Annazoo pisze:dziecino, to jest kolejność wg masy ciała!
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:dziecino, to jest kolejność wg masy ciała!
I dlatego w tytule wątku Ty występujesz jako pierwsza
Pasibrzucha pisze:Cammi, nie przejmuj się. To nie jest wina braku wskaźnika temperatury w Twoim piekarniku. Raczej tego, że Annazoo za cholerę nie wie, gdzie leży cały chlebowy osprzęt :twisted:
Cammi pisze:Pasibrzucha pisze:Cammi, nie przejmuj się. To nie jest wina braku wskaźnika temperatury w Twoim piekarniku. Raczej tego, że Annazoo za cholerę nie wie, gdzie leży cały chlebowy osprzęt :twisted:
masz rację
za cholere nie wie
nie ustosunkowała się do mojego pytania gdzie on jest
tylko się uczepiła kolejności LSD
Stalka - Śnieżka - Emo z grzywką pisze:Upraszam uprzejmie o barwne a trafne sugestie co do mojego imienia, bo moja Duża zupełnie nie wie, jak ma mnie nazywać.
Powiedziała nawet, że ofiaruje pachnący bochenek chleba własnej roboty temu, kto poda najtrafniejszą według nas propozycję.
Zatem bardzo proszę o pomoc, bo trudno żyć tak wieloimienną.
Dziękuję za uwagę.
S.
Pasibrzucha pisze:Emo mi się podoba, choć może w wersji żeńskiej Ema?
Pasibrzucha pisze:Ema! Nie Emma. Chociaż Emma też ładnie. Kojarzy mi się z taką dystyngowaną, starszą brytyjską damą, pijającą herbatkę z porcelany o 17.00
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 32 gości