Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 20:38 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Owszem nie dało się zorganizować, ale okazuje się, że i lepiej, bo Edzina w weekend nie mogła.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 14, 2011 21:14 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

A nie. Jakby mnie nie było, to nie myśl, że nie zorganizowałabym odbioru. :-)
Chodzi mi tylko o to, że może mnie nie być na miau a wy tu sobie już ustalicie, więc jak coś, to dzwońcie dobrze? Wystarczy nawet sms żebym zadzwoniła do kogoś i ustaliła, to będę wiedzieć, że coś się dzieje.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro cze 15, 2011 6:52 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Edzina pisze:A nie. Jakby mnie nie było, to nie myśl, że nie zorganizowałabym odbioru. :-)
Chodzi mi tylko o to, że może mnie nie być na miau a wy tu sobie już ustalicie, więc jak coś, to dzwońcie dobrze? Wystarczy nawet sms żebym zadzwoniła do kogoś i ustaliła, to będę wiedzieć, że coś się dzieje.

To jasne. W ten weekend też jestem upupiona czasowo. W ogóle to jestem podłamana ciagłym brakiem czasu.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro cze 15, 2011 6:52 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Filo na transportowym oferuje Warszawa - Poznan pociagiem na jutro.

Edycja: Pewnie wraca do Poznania wieczorem, bo jedzie Poznan - Wawa - Poznan.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Śro cze 15, 2011 7:07 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Ja niestety tak "na jutro" to nie dam rady. Żeby dowieźć Cynamona do Wawy to ja porzebuję tak min. 4 godziny. A takim zapasem czasu nie dysponuję... :? Ja go nie mam w domu........Tylko na strychu 45 km ode mnie. I trzeba go najpierw złapać. Nie jest powiedziane, ze się przyjedzie, a on się da zapakować. Wiedzieć muszę parę dni wcześniej. Wtedy strych dostaje cynk żeby kota łapać. Ja dostaję cynk ze kot złapany - przywoże sobie ......no a potem w podróż.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 15, 2011 18:29 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Ale ta oferta "tak na jutro" wisi od paru dni. Slyszalas o watku transportowym? :mrgreen:
Jak sie zdecydujesz szukac transportu, to radze sie tam oglosic. :ok:

Arcana

Post » Śro cze 15, 2011 20:40 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Dlatego ja się nie spinam.....jak mi sie zrobi taki luz czasowy.....co mam nadzieję nastąpi w KOŃCU KURDE! to wtedy się za niego wezmę. Obiecałam i mogiła...

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 17, 2011 22:04 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Czy coś by to dało gdybym miała transport z Łodzi?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Post » Sob cze 18, 2011 10:19 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Renifer (TŻ) zapyta się kolegi (na razie właściwie nie kazał mi pisać), bo tenże kolega czasem służbowo jeździ do Leszna (z Wa-wy), to już blisko do Zielonej (chyba 80 km), może by się dał namówić, żeby odstawić kociaka na miejsce.
To niestety nie jest kociarz... trzeba by ponegocjować i przede wszystkim zapytać kiedy w najbliższym czasie jedzie.
Zapytamy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie cze 19, 2011 8:14 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Dzięki.Nie mam netu........nie mam czasu, wiec w razie co to pliss dzwoncie.

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 21, 2011 22:23 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

A zatem........

Mam w dalszym ciągu paranoję pracową......ale za tydzień o tej porze to już będę wolna jak taczanka na stepie. I NIC tego nie zmieni!No

Poza tym mam 9 ( słownie dziewieć ) kotów w domu. Spokojnie.....nie zwariowałam.......koty mi się nie mnożą w oczach
2 małe jadą do ds w piątek ( znaczy się mają jechać...bo nauczona doświadczeniem wiem, ze nie należy mówić ni hop ni innych dziwnych słow zawczasu)

W niedzielę/ poniedziałek jedzie Oskar - on jest hotelowy i jest jeno na długi weekend
W przyszłą niedzielę/poniedziałek jadą Kleks i Szpilka - bo oni też hotelowi - wyjazd Państwa sie skończy to powrócą na Rodziny łono

Po 10.07 jedzie Fiodor........

14 jadę ja.......
wracam 24 ......

I niemal pierwsze co zrobię, to pojadę po Cynamona. Chyba jeszcze nim pranie wstawię.......tak na wszelki wypadek, żeby mi się NIKT nie wepchnął bez kolejki........

I ogólnie to jakos tak sie stęskniłam za pisaniem w ojczystym języku - mam powoli dośc odpowiadania na idiotyczne pytania np. jak jest koło ratunkowe........co to ja jestem chodzący słownik? Internetu w domu nie mają czy jak??

Reszta nie jedzie, bo jest MOJA.

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 21, 2011 22:31 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Hihi. A wokół mnie już się zagęszcza powoli. Na razie się w miarę bronię (chociaż chyba zabiorę malucha z Wrocławia jak nie znajdą DT, czyli dwa maluchy, bo jeden przecież nie może być ;-) ). Już prawie zgarnęłam jakiegoś zaropiałego małego, ale zwiał i kotka z kociakiem ma być łapana na klatkę. Jakieś info o kociakach w kartonie na śmietniku, ale rozwiązało się, bo po przyjeździe kociaków nie było, no i 3 koty, z którymi nie ma co zrobić, bo siedzą w pomieszczeniu, do którego ma przyjechać pies. Powoli przestaję to ogarniać... :?
Ale nic się nie zmienia. Szukamy transportu dla Cynamona. :twisted:

Edzina

Post » Śro cze 22, 2011 5:07 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Szukacie transportu PILNIE za miesiąc albo dwa? :mrgreen:

Arcana

Post » Śro cze 22, 2011 6:20 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Ależ skąd......gdyby się trafił transport, to mogę go od soboty wozić......z przerwą na poniedziałek......potem mam woooooooooooolne:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]