Tato JaEwka znalazł na łące dwa kociaki, nie jedzą same. Matki nie było, nie było gniazda, najwidoczniej ktoś je po prostu wyniósł żeby umarły z głodu na tej łące. Pilnie poszukiwany DT który odkarmi maluszki, najlepiej Lubin lub okolice!
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 20:50 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 4 razy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Na razie będą karmić rodzice JaEwka - tylko oni nie mają doświadczenia żadnego z glutami... Za 2 tygodnie wyjeżdżają do tego, więc kiszka. JaEwka będzie wszystko finansować jak się znajdzie DT dla glutków.
morelowa pisze:Podałam link na fb koleżance z Lubina - może kogoś zna kto lubi karmić niemowlaki kocie
Dzięki Ewelina się boi czy jej rodzice dadzą radę, czy maluchów nie zachłysną, do tego zjeździła już cały Lubin i nie ma w żadnym zoologu butli więc będzie strzykawka czyli dodatkowe ryzyko zapowietrzenia No i też nie będą wiedzieli jak coś się z kociakami zacznie dziać, a wiadomo jak jest z takimi glutami...
W tej chwili mam mamę karmiąca trzy maluszki. Mama ma wolne moce przerobowe Mogę przyjąć te malce na 2-3 tygodnie aż same zaczną jeść. Zapraszam na pw lub telefon.
Ostatnio edytowano Sob cze 18, 2011 19:28 przez Fredziolina, łącznie edytowano 2 razy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.