Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:A może jakiś inny Intestinal, niekoniecznie RC?
katarzyna1207 pisze:...A te ciągłe wymioty to dlatego, że mała pomimo operacji jest w środku nie taka jak powinna, z powodu zakłaczenia ...czyniewiadomozczego?
moniqqq3 pisze:JELENIA GÓRA
Witam ja polecam lecznicę w Jeleniej Górze
Jelenia Góra 58-506
ul. Grunwaldzka 62
tel. (75) 754 39 31
Bardzo fajna ekipa wetów, z doskonałym podejściem do zwierzaków. Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam, dodtkowym plusem jest także dyżór nocny. Mają wielu wspaniałych specjalistów i bardzo dobry sprzęt, który potrafią wykorzystać. Ja na Dolnymśląsku mieszkam od 2 lat i bardzo długo poszukiwałam dobrej opieki dla moich zwierzaków i mimo iż do Jeleniej Góry mam 20km (zimową porą tragedia) to tylko im ufam i powierzam moje futerka.
Mają także stronę internetową http://www.wet-klinika.pl
Pozdrawiam
turkawka pisze:To może jak futerko takie byle jakie, to jak masz gdzieś dostęp do oleju z łososia to jej podaj (albo jak będziesz we Wro, to Ci mogę oddać to co mam). Można spróbować też w aptece poszukać, ale olej, a nie tran. Czasami w zoologach jest. Normalnie bym Ci wysłała, ale bałabym się, że przy takiej pogodzie by się zstęchło po drodze :/
Gibutkowa pisze:Pospamuję:
Tato JaEwka znalazł na łące dwa kociaki, nie jedzą same. Matki nie było, nie było gniazda, najwidoczniej ktoś je po prostu wyniósł żeby umarły z głodu na tej łące.
Pilnie poszukiwany DT który odkarmi maluszki, najlepiej Lubin lub okolice!
viewtopic.php?f=1&t=129233
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości