Skierniewicka banda i arystokracja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 14:00 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Petka pisze:Dzień doberek.

Spóźnione, ale bardzo szczere gratulacje dla kotecków.

Rozumiem, że scurki wysłane do Asi. Czekam w takim razie na informacje o koncie i kosztach przesyłki.

Kochana, czekasz już tylko na scury :wink: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt cze 17, 2011 14:01 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

kiche_wilczyca pisze:
Petka pisze:Dzień doberek.

Spóźnione, ale bardzo szczere gratulacje dla kotecków.

Rozumiem, że scurki wysłane do Asi. Czekam w takim razie na informacje o koncie i kosztach przesyłki.

Kochana, czekasz już tylko na scury :wink: :ok: :ok:

Aaaa w takim razie będę wszystkiego dowiadywać się u Asi.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt cze 17, 2011 14:39 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Ozesz qrka... Co za baba jakas dziwna.. :? :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 17, 2011 14:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

o masz, usunęła mi się wiadomość, a akurat napisałaś :)

więc jeszcze raz, żeby było wiadomo o co chodzi

Przyszła do nas do pracy kobitka, znajoma, ta u której była Tazzy zanim trafiła do nas. Chciała kotkę w klatce zamykac na czas wychodzenia z domu, żeby jej mieszkania nie niszczyła.
Ma królicę, która zalała jej narzutę, świeżo wypraną, wypłukaną w silnie zapachowym płynie. Cytaty "Chciałam jej wtłuc, naprawdę chciałam jej wlać za to co zrobiła" Wytłumaczyłam, że to normalne, że króliki nie lubią takich zapachów i wyszłam z pokoju bo mnie szlag trafił....

Bożenko, ona nie raz zwierzakowi przylała za to że nalał, zniszczczył itp :( Nie to że mocno, że go katowała, ale uznaje tego typu kary :?

WarKotka

Post » Pt cze 17, 2011 14:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

O mamusiu, a czemu usunela Ci sie wiadomosc? Teraz to fajnie wyglada, jakbym wyprzedzala Twoje mysli.. :lol: :lol:

Nie mow, ona powaznie BIJE zwierzaki???!!! 8O :evil: :evil:
Nie da sie wytlumaczyc, ze zle robi? :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 17, 2011 15:19 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

8O :evil: :evil: :evil:
Ja tylko mówię, że na skórki przerobię. :wink:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt cze 17, 2011 15:31 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

No, mowisz, a ona mowi i bije.. Ja tez wiele mowie, glownie, ze nogi z tylka powyrywam, albo za okno wyrzuce. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 17, 2011 15:35 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Tacy ludzie w ogóle nie powinni mieć zwierząt... dobrze że Tazzy jest u Was. :1luvu:
Obrazek

black_sheep

Od: Wto mar 01, 2011 17:58

Post » Pt cze 17, 2011 15:56 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Satyr77 pisze:Dziś Szefek nie wytrzymał, mimo strachu zdecydował się spać z Miśką w pokoju, oczywiście o 4 rano Miska go pogoniła, a ja musiałem wyciągać chłopaka zza łóżka.

Chyba niedługo już nie będzie takich problemów ;) Za Misię :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt cze 17, 2011 17:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Miśka jest piękna. :1luvu: Ale z tego co się zorientowałam musi być jedynaczką. :roll:
Marzy mi się czarny kot... I jeszcze trikolorka i czarno-biały i wiele, wiele innych... :ryk:
Trzymam kciuki za Miśkę. :ok:
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Pt cze 17, 2011 17:30 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Niestety jedynaczka, ale pewnie wkrótce będzie grzała tłuste doopsko jako jedyny kot :mrgreen:

Kurcze, skąd ty weźmiesz taką pulę genową SIBów :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt cze 17, 2011 17:54 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Wiem, że klapsa potrafi dać i zamknąć kota na noc w łazience bo się mizia też... :evil: Ja jej wiele rzeczy tłumaczę, już o dłuższego czasu. Jeszcze zanim u nas się koty pojawiły, to edukowałam ją w kwestii królików. Ostatni hit, to propozycja sprzedawcy z zoologicznego, żeby rozmnażała królicę, a on będzie maluchy sprzedawał (królica dostała rui i zastanawiała się co lepsze dla niej czy ciachnąć czy dopuscić). Skończyłyśmy dyskusje na tym, ze miała jeszcze się dopytać sprzedawcy. Królicę wysterylizowała tylko dlatego, że zaczęła chorować (znajoma) i uznała, że nie bedzie mieć czasu na odchów króliczątek.

WarKotka

Post » Pt cze 17, 2011 18:01 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

kiche_wilczyca pisze:Wiem, że klapsa potrafi dać i zamknąć kota na noc w łazience bo się mizia też... :evil:

Wariatka. :shock: Ja dałabym wszystko żeby moja kota była miziasta, a tu laska takie cyrki odstawia. :crying:
Obrazek

black_sheep

Od: Wto mar 01, 2011 17:58

Post » Pt cze 17, 2011 18:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Marcia, ale probowalas jej cos tlumaczyc, czy nie masz na to sily? Konkretnie o to hmm...karanie mi chodzi..Co za bezmyslna baba, niszczy psychike zwierzecia.. :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 17, 2011 18:33 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

zawsze tłumaczę jak tylko rozmowa schodzi na zwierzaki

WarKotka

[poprzednia][następna]