Podrzucę wątek, skoro Kini padł Internet

Na Allegro dzisiaj ciekawie, bo ktoś ZALICYTOWAŁ na aukcji z kociakami:
http://allegro.pl/piec-malych-kotkow-sz ... 55752.html
Napisałem do tego kogoś, z pytaniem skąd jest i co właściwie chce no i zachęcałem żeby do Kini zadzwonił, ale mi nic nie odpowiedział. Szczerze mówiąc dziwny Allegrowicz, bo ma -1 punkt (słownie: minus jeden), bo ma tylko jedną ocenę i to negatywną: kupił coś (dawno temu) i się nie odezwał do sprzedawcy. No cóż, nie wróży to dobrze, lepiej może szukać domów gdzie indziej.
Z innych statystyk, to na 10 godzin przed końcem aukcji Glutek ma 485 odsłon i obserwatora, Bulwa 322 odsłony, Plamka 306 a Czarny 263. Nadal nie mogę się nacieszyć że Czarny ma dom.
Kinia co prawda prosiła, że jak jutro Allegro się skończy to nie wystawiać na nowo, bo by się przydała nowa treść i zdjęcia i w ogóle. Ale może wystawię Plamce i Glutkowi a co najwyżej potem się podmieni treść? Już tak robiłem, to nie problem.
Znacie jakiś szeroko czytany wątek kotów poznańskich? Ja znam tylko jeden, ten kotów kolejowych, z Poznania Głównego. Napisałem tam z pytaniem o transport i dostałem kilka miłych odpowiedzi, ale niestety nikt się nie wybiera nad morze w najbliższym czasie. Cóż, trzeba spamować nadal

Pozdrawiam wszystkich czytających!
Adam